שאלה אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול, האם יש צורך ברשיון מיוחד להסעת 10 אנשים? תודה רבה.
F foofi New member 9/6/07 #1 שאלה../images/Emo9.gif אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול, האם יש צורך ברשיון מיוחד להסעת 10 אנשים? תודה רבה.
שאלה../images/Emo9.gif אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול, האם יש צורך ברשיון מיוחד להסעת 10 אנשים? תודה רבה.
W wil New member 10/6/07 #2 אכן כן. ברשיון רגיל (02, עכשיו נקרא B) מותר עד נהג+8 (וכמובן לא יותר ממספר המקומות ברכב...) להסעת יותר נוסעים אתה צריך אאל"ט או 03 או איזה היתר מיוחד של אוטובוס זעיר.
אכן כן. ברשיון רגיל (02, עכשיו נקרא B) מותר עד נהג+8 (וכמובן לא יותר ממספר המקומות ברכב...) להסעת יותר נוסעים אתה צריך אאל"ט או 03 או איזה היתר מיוחד של אוטובוס זעיר.
F foofi New member 10/6/07 #3 תודה לך../images/Emo140.gif אבל יש קצת לחדש- התקשרתי למשרד הרישוי בעניין הזה, והתשובה היא שרשיון 02 מספיק להסעת 9 נוסעים+נהג, היתר מיוחד צריך רק אם אתה מסיע בתשלום. תודה לך!
תודה לך../images/Emo140.gif אבל יש קצת לחדש- התקשרתי למשרד הרישוי בעניין הזה, והתשובה היא שרשיון 02 מספיק להסעת 9 נוסעים+נהג, היתר מיוחד צריך רק אם אתה מסיע בתשלום. תודה לך!
W wil New member 11/6/07 #4 באתר משרד הרישוי כתוב נהג+8 ../images/Emo70.gif אני נוטה לסמוך על חומר כתוב יותר מאשר על משהו שאיזו פקידה אמרה בטלפון.
באתר משרד הרישוי כתוב נהג+8 ../images/Emo70.gif אני נוטה לסמוך על חומר כתוב יותר מאשר על משהו שאיזו פקידה אמרה בטלפון.