שאלה בבקשה.... למה אין פרק של ניפ-טאק ביום שני הקרוב?
מ מ י ה2 New member 21/12/06 #1 שאלה ../images/Emo92.gifבבקשה.... למה אין פרק של ניפ-טאק ביום שני הקרוב?
ל ליןןןןן New member 26/12/06 #11 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif כל השבוע חיכיתי...
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif כל השבוע חיכיתי...
H hadarydar New member 24/12/06 #6 חרוז תפוז מזמוז../images/Emo182.gif אני יודעת. פשוט הייתי חייבת. אתם רשאים לסקול אותי באבנים. בכל מקרה, לדעתי זה חד פעמי.. אבל אני אומרת את זה בעירבון מוגבל
חרוז תפוז מזמוז../images/Emo182.gif אני יודעת. פשוט הייתי חייבת. אתם רשאים לסקול אותי באבנים. בכל מקרה, לדעתי זה חד פעמי.. אבל אני אומרת את זה בעירבון מוגבל
א אמאלה 100 New member 26/12/06 #10 אז זה באמת סופי ? כי בלוח השידורים מופיע כאילו יש פרק היום ! עד שיש סידרה שאני מכורה לה , מבריזים לי !!! לפחות הגעתי לפורום הזה בזמן החיפוש להסבר למה אין פרק היום !
אז זה באמת סופי ? כי בלוח השידורים מופיע כאילו יש פרק היום ! עד שיש סידרה שאני מכורה לה , מבריזים לי !!! לפחות הגעתי לפורום הזה בזמן החיפוש להסבר למה אין פרק היום !
A aviv5377 New member 27/12/06 #13 מה באמת?? איזה יופי באמת לא היה פרק השבוע? (מדובר על שבוע הזה נכון?) ואני כבר חשבתי שפיספסתי (שכחתי לכוון להקלטה).
מה באמת?? איזה יופי באמת לא היה פרק השבוע? (מדובר על שבוע הזה נכון?) ואני כבר חשבתי שפיספסתי (שכחתי לכוון להקלטה).