שאלה

שאלה ../images/Emo92.gif

ראיתי את הפרק של אתמול ויש לי שאלה: מי היתה זו שעמדה ליד מיגל על הבמה? לא זיהיתי ועכשיו לחתונה: איזו אלגנטיות איזה יופי של כנסיה איך כולם היו יפים פשוט להשתגע !!!! בעלי ראה את זה איתי שוב רק בשביל לראות את השפתיים הזהובות של אלנה. זה היה פרק על - הבימוי התפאורה הביגוד האיפור.אפילו קמילה היתה יפה וזוהרת. מה שקלרעה עשתה יחזור אליה לפנים..... גם היום לא אראה בערב את הפרק - תאחלו לי בהצלחה בראיון עבודה.... להת

ורציתי מזמן לתת "אוסקר" ל-

שחקן שמשחק את מאוריניו - פשוט ליהוק מושלם חתתים שעושים אסוסיאציה של פרחח - שיניים שהיו צריכות לראות אורטודנט. הוא פשוט "המכוער" מבחוף ומבפנים

../images/Emo78.gif../images/Emo72.gif../images/Emo78.gif../images/Emo72.gif../images/Emo160.gif

טרי לי לי טרה לה לה לה להלה

ים כחול

New member
פאצ"ולינוש ...../images/Emo25.gif

מרוב התרגשות מהחתונה אני לא זכרתי מי עמד ליד מי
הקלטת אוליי ?? צלמי ושלחי תמונה ואולי איזכר .. אולי סתם שחקנית ששילמו לה שתעמוד רק ערב אחד חחחחח
... בקשר למאוריניו עוד לא החלטתי אם הוא או אורלנדו זוכים בתואר מבחיל הסדרה ... אני עוד חושבת .. הבחירה קשה
... בואי נשאל שאלה כזו ... אם את והם הייתם על אי בודד עם מי היית מוכנה להיות ?? תשובתי : הייתי רצה לים שכריש יטרוף אותי עדיף לי

על אי בודד = באין מכשירים גם

מכוער יכול לשיר...... המכוערים האלה "מפצים" בעבודה טובה וניגון טוב.....

psa

New member
מצטרפת לשאלתך. ואיפה היתה אחותו של

אדו (הזיכרון שלי עם שמות זה משהו משהו...)

אסטליניה =אחותו של דר. אדוארדו

היתה בקבל עם השמלה החיוורת הנצחית שלה. תמיד מלבישים אותה בבגדים חיוורים ואתם עוד תראו שינוי אצלה וצבעוניות חדשה כשהמורה לצילום ישים עליה .....ותהיה אהבה..... אהבה תמיד מביאה שינוי פנימה והחוצה.....

למעלה