~שאלה!~

sun232

New member
~שאלה!~../images/Emo92.gif

איך נפטרים מבחור (ב10 ימים
)? הכרתי מישהו לפני חודשיים, אבל נמאס לי ממנו.. לגמרי!! אני חייבת מרחב
.. הוא קצת כמו
! השיחות ביננו במחשב, והבעיה שהוא גם בקהילות פה ב
, אז אם אני לא מתייחסת אליו הוא רואה שאני כותבת ומתחיל לשאול למה אני ככה..
וזה באמת לא הגיוני במובן מסויים..ולא יפה.. אבל מצד שני- לכל קשר יש גבול לא? אי אפשר למשוך את זה לנצח! אז מה ואיך להגיד לו? לא מזיז לי לא לדבר איתו, רק אני לא רוצה לפגוע בו.. תוןדה

בפשטות...

דברי איתו, תגידי שנגמר מה שהיה ולא היה, ואת מרגישה נמחצת.. ודיי, סגרי את זה יפה.

Cobe1982

New member
את לא מספיק ברורה...

איזה יחסים יש ביניכם? איזה יחסים את רוצה שיהיו ביניכם? האמת, גם לי היה קטע דומה מהכוון השני.. ברוב כישרון המאסתי את עצמי.. אמנם לא נותק הקשר, אבל אם הבחורה היתה רוצה לנתק, הייתי מעדיף שהיא תפתח איתי שיחה בנושא, כדי ללבן עניינים. גם את צריכה לפתוח איתו שיחה, אולי הוא לא מבין את הצורך שלך בחופש, אולי הוא יעדיף להישאר ידידים מאשר להתנתק... דברי איתו, ותני גם לו לדבר, ותחליטו ביחד לאן אתם לוקחים את היחסים שלכם. זהו.

s h i r k u s h

New member
../images/Emo26.gif

קודם כל, אם הוא בקהילות תפוז, יש מצב שהוא קורא את השרשור וזה יעשה לך את העבודה כבר, למרות שזה קצת מגעיל ולא נעים לגלות את זה בצורה כזו. דבר שני, אמרת שהשיחות שלכם הן במחשב, אז התנתקי קצת מהמחשב או מהאייסקיו/מסנג'ר - כלומר במקום בו אתם בד"כ מתכתבים, ואז לא תהיה לך בעיה, לאט לאט הקשר יתנתק מעצמו. והדרך הטובה מכולן לדעתי היא פשוט לקיים איתו שיחה, על הרצון שלך במרחב.

Akuna Matata

New member
לא חייבים לפגוע

תמיד אפשר לומר בעדינות ובחביבות שהכרת מישהו מקסים ולא באינטרנט, ואת רוצה לתת לקשר הזה צ'אנס. ושאת מאחלת לו בהצלחה עם החיפוש אחרי נערת חלומותיו. לדעתי זאת צורה הכי פחות פוגעת שאפשר לעשות את זה.

HyPeR SoNiC

New member
חחחחחח הייתי כותב את הדעה שלי

אבל לא נראה לי שאני אחדש פה במשהו תגידי לו מה את מרגישה.....

בעדינות רבה.... לדוגמא:

"עוף לי מהפרצוף יא חתיכת יבלתתתתתתת" חחחחח
סתםםםםםםםםםםם!!! אומרים לו "שמע אתה מאוד מאוד נחמד ובנאדם טוב אבל!!!! אין לי משיכה אליך ואני מאוד מצטערת אבל ניסיתי הכל וזה לא הולך.. אז אני מאוד מקווה שנשאר ידידים טובים"
איך זה??

hero D

New member
אני לא יודעת איך נפטרים ב- 10 ימים

אני יודעת איך נפטרים באותה שניה: "ממי....זה שהייתי גבר פעם זה מפריע???!??!" חחחחחחחחחחחחחחח

hero D

New member
חחחחחחח ניסיתי אותו...

חחח אומנם לא כדי להבריח בנים אבל כשרק התחלתי לצאת עם אישתי, היה לנו רגע אינטימי בים וכשהתחלנו להתחרמן אמרתי לה:"תגידי, מה אם אני יספר לך שהייתי פעם גבר, זה יפריע"? ורק לראות את המבט ההמום על הפנים שלה שהולך למות היה שווה את הכל כמובן שזה היה בצחוק ולא בקטע של להבריח אותה...חחחחחח זה היה קורע

למעלה