שאלה

שטפי דם

ישנו שמן אתרי הנקרא הלוקריסיום . הוא לא זול ומאוד מסריח אבל הוא עוזר במצבים של שטפי דם.

mishmush

New member
זירוז טיפול בשטפי דם../images/Emo110.gif

ישנם תוספי מזון רבים שיכולים לעזור עמ"נ לחזק את כלי- הדם, טוב מאוד לאנשים שמקבלים מכל מכה קטנה- סימן רציני... זה אולי פחות יעזור במצב אקוטי (כלומר כרגע בהחלמת שטפי הדם), אבל בעתיד (במכות הבאות- שחס וחלילה אני לא מאחלת שיבואו) זה יזרז את הריפוי ויחליש את עוצמת הסימנים. דוגמה לתוספי מזון כאלו- ויטמין C, ביופלבנואידים, רוטין, בילברי (אוכמניות כחולות),פיקנוגנול (יקר). בכל מקרה יש צורך להתאים לכל אדם את התוספים האידיאליים בשבילו. האם גם מערכת החיסון שלך חלשה ? (את נוטה לחלות או להצטנן הרבה)- אם כן, אפשר כבר להרוג 2 ציפורים במכה אחת. מאחלת לך ריפוי מהיר, בהצלחה מיכל

היי שושנה

אני אישית לא יכול לעזור או להפנות אותך למישהו אבל אני יכול להמליץ לך על כל מיני שיטות שעוזרות כדי לנקות את הדם: את יכולה להכין צאי הודי שהמרכיבים שלו מאוד פשוטים כוס מיים ,ציפורן3 ציפורן ,גינגיר כ 4 גרם או לחילופין כפית אחת קנמון בחופשי עדיף כמה שיותר וחלב כוס וסוכר או לחילופין דבר אני מעדיף עם סוכר אוקי בעצם למה הצאי יעזור הצאי לא סתם ההודים שותים אותו הם מאמנים שזה מנקה את הגוף ואת תראי את הדברים שיש בפנים תבני כמה זה בריא וגם מאוד טעים
עוד משהו שאשר לעשות בנידון זה לשתות מים חמים עם 2-4 לימונים שלמי סחוטים בפנים ולא כמו בקפולסקי חתיכת לימון כזאת וכמובן שזה בלי סוכר בכלל כדי לנקות את הגוף עוד הצעה אחרונה שאני ממליץ בחום גשי לחנות טבע קרובה ובקשי מהם עשב חיטה של ארנקה שאני מדגיש יש היום כדורים של זה שלא תעזי ליתקרב לזה זה לא האמתי האמתי בא בתוך קופסא קפואה והוא נראה בצורת גייל כזה תשתי כל אחד להיום וגם זה טוב למי שמעשן ורוצה לצאת מהסיגריות כי זה בעצם מנקה ושומר על מערכת החיסון של הגוף מאוד אבל מאוד ממולץ בחום אני אישית לוקח כל יום וגם כל הדברים שהם לא טביעים את לא מסוגלת להכניס לפה זאת ההמלצה שלי מקווה שעזרתי במשהו מסויים על כל פנים שיהיה לך את היום הכי קסום שיש שלך עדי קצמן

למעלה