שאלה

Fish in the sea

New member
שאלה../images/Emo95.gif

הצגתי את השאלה הזאת בפורום של U2. התשובות לא היו חד משמעיות. אולי פה יהיו: באתרי ההורדות השונות מופיע ביצוע של sunday bloody sunday בביצוע שקט ומאוד מאוד שונה מהמקור תחת הכותרת: Radiohead - sunday bloody sunday עכשיו,זה נשמע כמו ט´ום,אבל אני לא מצאתי שום איזכור לביצוע הזה באף אתר. מישהו נתקל בזה פעם? למישהו יש מושג מי המבצע האמיתי? די לזיופים!
ash - oh yeah

Eclipsed 0

New member
זה באמת טום...

הם ביצעו את סאנדיי באחת ההופעות שלהם..

lazy

New member
לא זה לא....

הם לא ביצעו לא מבצעים ולא יבצעו (כניראה...) שירים של U2 כל מה שלא מופיעה ב-AT EASE או GREEN PLASTIC 99.99% זה זיוף

אני עם lazy, רדיוהד לא ביצעו אף פעם

את sunday, bloody sunday הכל חלק מאותה קונספירציה... np: coldplay- for you

lazy

New member
והנה לינק

ודרך אגב לא, הם לא עשו קאבר לDEFTONES לא, הם לא הופיעו עם הSMASHING PUMPKINS או BLUR ואם לאנשים אין מושג עדיף שהם לא יענו או לפחות יסייגו מעט את מה שהם כותבים ("אני חושב" , "אם אני לא טועה") ולא יגידו בביטחון דברים לא נכונים

Fish in the sea

New member
מממ אם כבר שאלתי על

sunday bloody sunday אז אמשיך ואשאל בקשר ל Po Pad. מה זה השיר הזה בעצם? הורדתי אותו לפני שאמניזיאק יצא ובזמנו כתבו שהוא עשוי להיכנס לאלבום. הוא באמת של רדיוהד? אני מבולבל
the beatles - day in the life

Major Thom

New member
חיפוש קצת בגוגל העלה ..

ש-po pad המדובר הוא לא אחד מאשר שם נוסף לpackt like sardins in a crushd tin box. ההוכחה לכך נמצאת, איך לא, בat ease (בכותרת, איפה שכתוב aka po pad) והרי לינק.
breeders - forced to drive

Fish in the sea

New member
גם אני מצאתי את זה אבל

זה לא הגיוני. ה po pad שהורדתי בזמנו היה שיר אחר לחלוטין שלמען האמת לא נשמע כ"כ כמו ט´ום.חבל שאין לי אותו יותר.דווקא היה שיר טוב. לא נשאר הרבה מה לומר מלבד לילה טוב. |תוצרצרים

Major Thom

New member
אולי זה זיוף ..?

או שהם פשוט שינו את השיר מלא. מה שיכול להראות לנו שההופעות עד עכשיו הן לאו דוקא מה שהולך להיות בדיסק הבא.
pavement - stop breathin

polyethylene

New member
בגלל זה אין לי בעיה לשמוע את השירים

החדשים מההופעות... הסבירות הדי גבוהה היא שהשירים ישמעו לגמרי אחרת באלבום. וזה משהו שלמדתי ממהופעות בסינרמה ובקיסריה.
blur - to the end
שתיקת הכבישים, גלגל"צ
הרגע חזרתי משדה התעופה, שם הורדתי את שותפי היקר שבחר בתאריך קצת לא שפוי כדי לטוס 11/09/02, מקווה שהטיסה תעבור בשלום. אני לא יודעת אם לשמוח או להיות עצובה, מצד אחד הוא לא יהיה שלושה שבועות בערך, שזה אומר שהבית שלי (מסיבות
), מצד שני - הוא לא יהיה שלושה שבועות
ואני אתגעגע אליו...

Fish in the sea

New member
אז איך זה שאין לזה שום איזכור?

לא ב at ease, לא ב greenplastic ולא בfollow me around. הייתכן?
הכלבה מבקשת לצאת...

polyethylene

New member
טוב, החלטה לא נקבל...

אני מקשיבה לשיר בלופ כבר 10 דקות בערך ונורא קשה לי להחליט... מצד אחד - הקול הוא הקול של ת´ום וקשה לפספס את זה, וסיגנון הביצוע ממש מתאים. מצד שני - ת´ום יורק? רדיוהד? sunday bloody sunday? לא ממש מסתדר... אז זאת המשימה הבאה - למצוא איזה שהוא איזכור באחד האתרים הגדולים לגבי זה.
sunday bloody sunday - ???

man-o-war

New member
אםםם

זה באמת נשמע כמו ת´ום. אגב, בקשר לקשר ליו טו פעם הורדתי שיר שכביכול היה של רדיוהד ויו-טו בביצוע משותף, Radiohead_and_U2_-_Bubbles_and_Bottles. כבר אין לי את השיר הזה על המחשב כבר הרבה זמן אבל אני זוכר שזה לא היה נשמע כמו רדיוהד כלל.
Porcupine Tree - Russia On Ice

Major Thom

New member
הוכחה:

באתר המעריצות ההיסטרי אך משעשע של ג´וני (למה אנחנו אוהבות את ג´וני? בגלל השיער! ועצמות הלחיים! וכי הוא אל! וכו´ וכו´) יש גם כמה דברים שימושיים, אחד מהם הוא כמה סבסקריפטס של הודעות message board רשמי של ג´וני. זכרתי שהיה אזכור לsunday bloody sunday והרי הוא:
POST: have radiohead ever played sunday bloody sunday? POSTED BY girlguide ON JULY 30, 2000 AT 20:33:30: there´s one on napster, and it sure does sound like thom... ----- POST: Re: have radiohead ever played sunday bloody sunday? POSTED BY Jonny ON JULY 30, 2000 AT 20:39:11: IN REPLY TO: have radiohead ever played sunday bloody sunday? POSTED BY girlguide ON JULY 30, 2000 AT 20:33:30: er...no. ---------​
הנה לינק, למפקפקים (ובצדק) באמינותי (לכו לסוף העמוד או שפשוט תעשו חיפוש בעמוד של "sunday" או "bloody" או משהו ..) וכך הוכחתי את דברי, ויכולה אני ללכת לישון בשקט (או להשאר מחוברת עוד שעתיים-שלוש).
breeders - off you (אני אוהבת את השיר הזה ..
)

למעלה