שאלה

• פותח הנושא SHEX
  • פורסם בתאריך

SHEX

New member
שאלה../images/Emo95.gif

איך הגעתם ללנגן על הכלי שלכם/לשיר? מסתבר שיש כל מיני סיפורים דווקא מעניינים על למה אנשים עוסקים במוסיקה דווקא בתחום בו הם עוסקים..

Digdigelo

New member
התחלתי

בפסנתר בכלל בגיל 5 ואז ראיתי את אחותי מנגנת בגיטרה וזה נראה לי יותר סבבה אז עברתי

מרי לי

New member
אני

אבא שלי כנר, ואמא שלי פסנתרנית, ובגלל שאמא שלי, שאיתה גרתי כשעלינו לארץ החריכה אותי להתאמן על הפסנתר, אז התמרדתי והתחלתי לשיר כי שרתי מגיל 3, אבל התשוקה הרצינית שלי לזה התחילה בגיל 12-13 כשהלכתי ללהקה שבה הכרתי את המורה ה ROLL MODEL שלי שלימדה אותי המון מוסר עבודה ואחריות והפכה אותי לבן-אדם.

נאמ.

דוד שלי לקח אותי לרונצרטים רבים:] והתאהבתי במוסיקה הקלאסית-הג'אז. ממש לא התכוונתי לשמוע אותם - התכוונתי לעשות אותם:] הרמתי טלפון למורה לפסנתר. כולם צחרו ואמרו שאני לא אהיה רצינית>< ואז הוכחתי:] וזה יקר, אז הייתי צריכה לוותר על כמה בגדים שבניתי עליהם וחסכתי בשבילםT_T כולל תכשיטים, בילויים או סתם מתנות לחבר הכ"כ המתוק:]] אבל..נו טוב. הינה סדר העדיפויות שלי בחיים:]]

Hitori350

New member
תשובה?

טוב. אז רציתי לנגן בגיטרה. ההורים שלי גרושים ומאז שאני זוכרת את עצמי אבא שלי (שאני לא ראיתי כבר הרבה מאוד שמן, 4 שנים נראה לי) ניגן מעולה בגיטרה. רציתי לנגן כמוהו. בהתחלה החלום שלי היה לנגן על גיטרה אבל אז באה נוי. ילדה אמריקאית חמודה ואגרסיבית שניגנה בגיטרה ורצתה להרקה להיות מוזיקאית מצליחה. חסרה לה בסיסטית. אז התחלתי ללמוד בס. ואני מנגנת מעולה למרות שאני מנגנת רק כמה חודשים. ואני אמשיך לנגן למרות שההורים (אמא+אבא חורג) שלי לא ממש שמחים מזה /:

unexpectednt

New member
המממ...

שירה אני אהבתי מאז ומעולם... כל הזדמנות הייתי שרה... בנסיעות, בטיולים...הייתי לומדת כל שיר שהיה מתנגן בדרך...אבל קצת ירדתי מזה כשהתבגרתי עוד קצת כי התחלתי לאט לאט לשיר רק מהאף ואז כולם אמרו לי שאני שרה גרוע וזה מאוד הוריד לי את הביטחון...עד ש...הגעתי לגיל 15 ושמעתי את השיר של nickleback-how you remind me וממש התמכרתי לשיר הזה...(זה היה בגירסה האקוסטית) וכל הלילה שמעתי את השיר הדמיינתי את עצמי איך אני מנגנת ושרה את השיר הזה עם הגיטרה ואז באה אלי הרצון בלתי נשלט ללמוד גיטרה...ועוד מעט היה יום הולדת ה16 שלי אז התחננתי להורים שלי שיקנו לי גיטרה וקנו לי בסוף...ומאז שקיבלתי אותה למשך איזה שנה ברצף הייתי מנגנת עליו למשך כמה שעות ביום...ולימדתי את עצמי והתחלתי לאט לאט לכתוב שירים וקיצר הכל התחבר... ואי ממש התפתחתי מאז אותם זמנים שהייתי רק שרה מהאף... כי בעזרת הגיטרה שלי למדתי איך באמת לפתוח את הפה ולשיר באמת... פחח הפכתי את זה ל"סיפור מרגש" :p קיצר that's my story

האמ,

בעיקר אבא. וFLEA, הבסיסט של רד הוט. אין סיפור יותר מדיי מעניין. עופר, איך הגעת לנגן על קרן יער? וירד.

למעלה