שאלה IVF מאמצים ותמיכה אנדומיטרין אסטרופם

שאלה IVF מאמצים ותמיכה אנדומיטרין אסטרופם

שלום לכולם
לגבי הנרות של פרוגסטרון אנדומטרין. סליחה על תיאור מדוייק אך אם לא ישאל כאן ......אז איפה?
בתחילת השבוע כמה שעות אחרי השימוש היה יוצא החומר הלא אקטיבי (האקטיבי מאמינה נספג) היה יוצא כגוש סבון לבן. לאחרונה יוצא יותר חלבי לבן נוזלי . באנגלית היינו קוראים למחזור שלנו FLOW כיוון שהיה אפשר להרגיש שזה זורם לקראת קבלתו. האם יש לייחס חשיבות לכך שעכשיו שאריות הנר יוצא נוזלי ולא יבש אלא לאחר כמה שעות זורם החוצה?
חשבתי שזה אולי גם קשור לכדורי אסטרוגן שנתנו לי כתמיכה נוספת אולי גורם ללחות בנרתיק
אשמח לשמוע ממשהי שלקחה נרות אנדומיטרין עם אסטרופם כתמיכה וגם ממי שלא אבל מכירה.

ניסיתי לא לחשוב יותר מידי -שגר ושכח אך לגבי מאמצים:
ביום הראשון אחרי IVF נהגתי יחסית בזהירות אך יום אחרי חזרתי לשגרה. היום אני שבוע אחרי והייתי צריכה לעשות הליכה יחסית ארוכה יותר בתוך השכונה עבור סידורים.
לא התאמצתי אבל כן עמדתי הרבה זמן יחסית לרגיל.
חששתי לגבי ההליכה, העמידה ממושכת.....
אני צריכה להזכיר לעצמי כל פעם מחדש שאת ההצלחה של ההריון הראשון קמתי, רקדתי אחרי ההזרעה. כאן ב IVF אני צריכה להזכיר לעצמי שהייתי כבר בניסיון של לא לעשות כלום (אומנם לפני הרבה שנים) וזה בהחלט לא הניב הצלחה בעבר לכן דאגתי לפעול כמה שיותר נורמל אך אי אפשר לנתק לגמרי את המחשבות של "האם זה היה יותר מידי?"
הייתי רוצה להאמין שאין סיבה שנהפוך לרובוטים-שמצריך לחשוב כל רגע חיובי, לשמוח כי זה טוב , ולהמנע מלהתרגז, מלהתעצבן בקיצור אי אפשר להיות ביופוריה ומדיטציה תמידית אז בבקשה תזכירו לי שלחיות את היום בנורמל וכפי שתיארתי זה לא נורא, צריכה עידוד
תודה

anguly

New member
לגבי התמיכה

זה נורא משתנה - פעם היה לי מגדיר לתוצרים השונים של התמיכות הנרתיקיות על פי גבינות.
אנדומטרין זה כמו קוטג'
קרינון זה כמו ריקוטה
ואוטרוגסטון זה כמו גבינה מותכת

אבל יש בנות שכתבו לי אז שהאנדומטרין זה היה כמו גבינה מותכת - ככה שיש הבדל מאחת לאחת ואולי גם אצל אותה אחת בימים שונים.

שיהיה בהצלחה

miraclemax

New member
לקחתי אסטרופם ואוטרוגסטן

ולא חושבת שהיה הבדל מאסטרופם לבד. אין לזה באמת שום משמעות, העיקר שמה שצריך להשאר- נשאר ומה שלא- יוצא החוצה

אני לגמרי מאמינה בלהיות אקטיבית אחרי החזרה. אם את אחרי שאיבה אז אולי לדאוג לא לעבור את גבולות המאמץ כדי לתת לגוף להתאושש. דווקא בעיני להיות אקטיבית, ללכת ולרקוד מזרים את הדם בגוף וגם ברחם, ובעיקר משחרר אנדורפינים וגורם לתחושה טובה ושמחה בלי מאמץ לחשוב על זה
שגרה זה מעולה, חיים כרגיל זה מעולה. מחשבות זה איכסה!

למעלה