שאלה L

sarah

New member
שאלה L../images/Emo13.gif

למה הסמל של הדובדבנים הוא סמל של לסביות? למה? איך? מתי? באעבה, שרה

LeeCooper69

New member
סמל של דובדנים הוא סמל של לסביות?!?

כי לא קיבלתי את המזכר... ואם כן... הייתה לי מורה לספורט (שהחליטה שהיא רוצה לעשות מנגל בבית ושרפה את עצמה....) שהיה לה קעקוע של דובדבנים על הכתף.... (ותמיד הינו נוגעים בו... מהזה התלהבנו...)... לסבית היא בטוח לא כי היא הייתה נשואה והתגרשה מסיבות אישיות... משמע- היא לסבית?!?!?!?!?!?

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif גם אני לא....

אבל הבנתי שכן... מוזר לא, איך שהעולם מחליט דברים בלי לשלוח לך תזכורות.... גם יש כלמני אממ´סימנים´ כאלה, למשל דוגמא לא אמיתית אבל יש מספיק דברים כאלה, בנים שעושים עגיל באוזן- באוזן ימין - הם סתם רוצים להיות מאגניבים אוזן שמאל- הם הומואים, או שזה היה ההפך? חברה אחתש לי, כך שמעתי רצתה חלעשות שלוש חורים בכל אוזן אבל אז היא שמעה שזה סימן של לסביות או משו, אז היא עשתה שתיים ואחד מזה היצורים המעוותים האלה? מאיםה הם באים? מי מביא אותם,?ומה הם אומרים?

TwelveEyes

New member
זה להיפך ../images/Emo13.gif

יש לי שניים בכיתה עם עגיל באוזן ימין... מעניין..............

sarah

New member
וגם צמידים על הקרסול ../images/Emo6.gif

אולי את לא זוכרת אבל פעם מזמן כשאכלנו ביחד במלון במצפה-רמון אז ישבו לידינו על הכריות 2 נקבות דיי מחובקות וכשאחת קמה ראיתי שיש לה צמיד על הקר-סול (ד"א הן היו יחפות
) ואז אמרתי: "אה-הא! אז הקטע עם הצמיד על הקרסול באמת נכון" ולא אמרתי לך דבר. ניהיהיהי. או שכן?
באעבה, שרה

p o l i

New member
לא יודעת למה

אבל כן דובדבנים הוא הסמל של הלסביות וכדי שלא תגידו שלא אמרו לכם בומרנג הוא הסמל של ה B

Lizz

New member
דובדבנים באופן כללי?

או איזשהו לוגו ספציפי? (החברה שלי נורא אוהבת דובדבנים... המממ...)

p o l i

New member
לפי מה שאני זוכרת....

זה השני דובדבנים האלו שמחוברים ביחד..... והסמל של הבי נו... זה כמו הכלי לחימה האוסטרלי הזה שנראה כאילו לקחו מקל ישר וקופפו והשטיחו אותו- את יודעת הדבר הזה שתמיד חוזר.....

איזה סמלים יש להומואים?

אני רוצה ללכת לעשות קעקוע ראשון בקרוב (ששש... שההורים לא ישמעו) ולא היה להם קשת... אז יש לכם הצעות? ראיתי דרקון קטן שמצא חן בעיני (הי, זה יכול להיות נושא לסקר פורום
)

p o l i

New member
אמממממ

לפני כמה זמן (ליתר דיוק ב- 26.10) העלתי לפורום אתר עם הרבה סמלים ופירושם... שדרך אגב שירמפי מותק האתר שהעלתי לא נמצא בקישורים של הפורום... אני לא מצליחה להכנס עכשיו לאתר הזה אבל תנסה אתה אולי לך יהיה יותר מזל (חפש את האתר בחיפוש מתקדם)

Lizz

New member
לא, לא

יש לי כמה וכמה וולפייפרים ובאנרים שקשורים לגאווה, אבל היא דיברה על אתר שאוסף סמלים. לא אני :)

נמ..

http://eilatgay.bravepages.com/symbole.htm זה אכן לא עובד..
ואם אני לא טועה, הכוונה היא לשני הדובדבנים שמחוברים לאותו ענף..
באתר הזה לא היה רשום כלום על זה..
אבל ילדה אחת מהכתה שלי אמרה לי פעם שזה סמל של לסביות
על הבומרנג אני גם חושבת ששמעתי מזמן.. אבל מזמן מזמן...מעורפל ביותר
את יכולה אולי להכין לנו תרשים קטן בתוכנת "צייר" פשוטה?

בומרנג..

בומרנג בומרנג. בומרנג... בומרנג?! מה?!?! זה מה שייצג אותי?! בתור בלונדיני גאה אני לא מוכן לשתוק על זה! תוזמן ועידת חקירה ועידת סמלים הן מקבלות דובדבן ואני בומרנג?! ארררג חוסר צדק חמום כועס רוצח אדם ספליט

magicgirl

New member
לייברס?

She makes me feel so ill at ease My heart is really on its knees But I keep a poker face so well That even mother couldn’t tell.

magicgirl

New member
זה גם משהו שמסמל לסביות

אני לא יודעת למה (חוץ מהסרט "קשורות") רואים את הקעקוע הזה המון ברישפון על לפחות 15 נשים וגם בת"א אפשר למצוא בנות שקעקעו על עצמן את ה לייבריס ="אני לסבית...שמעתם/ן?" She makes me feel so ill at ease My heart is really on its knees But I keep a poker face so well That even mother couldn’t tell.

למעלה