שאלה - LEXX - מה העניין?

מאושכן

New member
שאלה - LEXX - מה העניין?

שלום, האם תוכלו, חברי פורום יקרים, להאיר את עיני ולאמר לי על מה נסובה הסדרה LEXX? האם שווה להשקיע מכספי הדל ולרכוש פרקים מסדרה זו? מדוע אין להשיג את העונה הראשונה שלה בשום אתר ? האם זו סדרה גרמנית או שמא אמריקאית? קשה, קשה, יש חומר באינטרנט אולם הכל מעורפל. בתודה, אנוכי.

הפקה משותפת של ערוץ המד"ב האמריקאי

קנדה וגרמניה. ואני יודע בוודאות שניתן לזייגן או להזמין מאמזון (לא UK).

זו סדרה מדהימה מבחינה ויזואלית

מאוד אפלה וקודרת, ומספר על שלושה אנשים שמצליחים להחלץ מעולם ממושטר ומדכא כדי להגיע למקום שנקרא the dark zone. סדרה די ביזארית, ומדהימה ביותר. ואם תסתובב פה מספיק בטח תגלה איזו נשמה טובה שעושה הקרנות או מוכנה להשאיל.

אותואחד

New member
היא ביזארית ולא טובה

כמויות הגועל שמה שוברות שיאים חדשים.צפיה בפרק שוות ערך לביקור ארוך באיטליז המקומי.חוץ מזה העלילה לא ברורה בכלל. הסידרה מאוד לא מפותחת וגולמית. ממליץ לוותר.

stela

New member
ואתה צריך בדיקת עיניים

אחת הסדרות המדהימות שנעשו בזמן האחרון, כשהפרקים הראשונים, לפחות, עדיפים בהרבה על כל מה שהיה לFARSCAPE להציע. נכון, מהפרק הראשון בלבד קשה להבין את סיפור המסגרת, אך אם תתמיד עד הפרק הרביעי מובטחת לך חוויה מדהימה וממכרת ביותר. פרק סיום העונה השניה הוא אחד הדברים המדהימים שנצפו במסך הקטן - ומדגים יפה מאוד למה הBIG BANG נקרא כך.

הייזל

New member
הסדרה הזאת נשמעת נהדרת

חוץ מזה ראיתי את הפרק הראשון ונשאר לי טעם של עוד. אז מה דעתכם? למישהו יש ערימה של קלטות LEXX בבית ככה שנוכל להקים את הפורום-קון הרשמי הראשון? מישהו יביא קלטות, מישהו ינדב בית, מישהו ינדב ווידאו (או DVD) וכולם יביאו ציוד לעיסה, אולי אפילו נשכנע את בוג´י להכין פיצה. מה אתם אומרים?

דרגורן

New member
אני יכול לנדב בית../images/Emo70.gif

ההצעה בתוקף עד שבוע וחצי מהיום (שאז בעלי הבית חוזרים)...

רק למען הסדר הטוב - מפגש כזה הוצע

בעבר, ע"י הדרקובה בביתה (אז בהוד השרון) וגם קויים. אז לא הייתה התלהבות, אנשים לא הגיעו, והקרנות המשך בוטלו. היום כל שנותר לי לומר הוא אמרתי לכם

הייזל

New member
אז?!

המפגשים הנ"ל התרחשו לפני קרוב ךשנה. לא מגיעה לנו הזדמנות שניה? בלי קשר ך LEXX אפשר לעשות פורום-קון, מה לא?

הייזל

New member
אז?!

המפגשים הנ"ל התרחשו לפני קרוב ךשנה. לא מגיעה לנו הזדמנות שניה? בלי קשר ך LEXX אפשר לעשות פורום-קון, מה לא?

למעלה