שאלה- video killed the radio star

Latisia

New member
שאלה- video killed the radio star

רדיוהד עשו קאבר לשיר video killed the radio star? כי הורדתי את השיר הזה וכתוב שזה שלהם אבל הקול של נשמע של ת'ום בכלל וגם לא הסגנון P: אוו ועוד שאלה של מי השיר הזה בכלל במקור?

Revol21

New member
אני לא בטוח בקשר לשיר המסוים הזה

אבל הקטע האדיר בקול של תום זה שהוא יכול לעשות איתו דברים מטורפים והרבה פעמים הוא באמת לא נשמע כמו עצמו. קחי את הפסקול האדיר של velvet goldmine כדוגמה ונסי לזהות אותו שם בעצמך. הוא לא נשמע שם כמו עצמו. אני זוכר גם שפעם שמעתי הקצה ואז קוואמי אמר שזה הוא ולא האמנתי. הוא פשוט יודע לשחק עם הקול בצורה גאונית. זהו. בי.

vegetable man

New member
מדובר ככל הנראה בזיוף שמסתובב ברשת

למרות הכשרון הבלתי נלאה של ת'ום לעוות את קולו לקולות שלא דומים לשלו כלל, זה ממש לא הקול שלו, ואת זה אני יכול לשמוע. אין שום תיעוד באף אתר רדיוהד רשמי או פחות רשמי לקאבר של רדיוהד או של ת'ום לשיר. גם הלהקה לא מנגנת בסגנון של רדיוהד, בשום תקופה שלהם... השיר הזה חביב עלי, הביצוע חמוד אך לא יותר. סורי, לא הפעם

Latisia

New member
חחח זהו!

בדקתי באתר greenplastic ולא היה שם שום תיעוד שהם עשו לזה קאבר אבל אני משום מה זוכרת שדיברו על השיר הזה לפני כמה חודשים פה בפורןם P:

הקאבר

The Presidents of the United States of America עשו לשיר קאבר לפני כמה שנים. ו... זהו. הם להקה מגניבה באופן כללי.

kittycatbone

New member
זה כמו שאמרו..

איזה "זיוף" שמסתובב באינטרנט.. או יותר נכון, זיוף בשם.. כאילו זה השיר המקורי, פשוט מישהו אי שם החליט להגיד שהשיר מבוצע ע"י רדיוהד..
גם פעם פעם פעם, לפני שהכרתי ממש את רדיוהד חברה שלי אמרה לי שזה שיר של רדיוהד ולא ממש האמנתי.. ואז כששמעתי את זה ממש, וראיתי שכתוב גם של אמנים אחרים, אז הבנתי שזה סתם איזה מישהו שהחליט להגיד שזה של רדיוהד.. כמו שמאוד אוהבים לעשות פה ושם

למעלה