שאלה

שאלה

שלום כפי שהצגתי את עצמי קודם אני חובש. רציתי לברר איך ואיפו אני עושה קורס מוקדנים. אני רוצה להיתנדב במוקד. האמת אף פעם לא שמעתי שיש באזור שלי קורס כזה ורציתי לברר אם מישהו יודע ויכול לעזור אז בבקשה.

אין קורס מוקדנים אבל יש..

דבר שקוראים לו "השלמת הכשרה" אותו עוברים כל עובדי מד"א ובקורס זה הנמשך שבוע ימים , כל היום, (כן...צריך לקחת חופש מהעבודה...) לומדים איך לתפקד במוקד ואז אם למנהל המוקד שלך יש רצון טוב ייתן לך להשתלב במוקד , קודם בתור "בת-שירות" (לקבל טפסים קצת שיחות טלפון וכדומה...) ולאט לאט תוכל להפוך לטלפן של ממש. אגב, מנסיון ארוך שנים : מכל המטלות שיש במד"א (חובש/נהג/מדריך וכו'...) אין ספק שעבודת המוקד היא הקשה מכולן... בקיצור-עליך לברר עם חיים דורי (מנהל מוקדים ארצי- טלפן למרכז מד":א ובקש אותו- בחור נהדר...) מתי נערכת השלמת ההכשרה הבאה ופשוט לבקש יפה אולי ייתנו לך להצטרף.....

תודה אבל יש לי עוד שאלה.

א.מה המספר של מרכז מדא. ב.אני לא צריך לברר אצל האחראי מיתנדבים או מנהל אזור זה פשוט להיתקשר ולבקש להישתלב? כי אני עשיתי קורס חובשים וביקשתי אצל מנהל אזור להיצטרף וקיבלתי אישור ההאחראי האזורי של המיתנדבים בקיצור סיפור גדול!

תודה אבל לא עניתה לשאלתי

על מנת להישתתף בקורס אני צריך ישר להיתקשר למרכז מדא ואין צורך לתאם עם האזור שלי הכוונה מנהלים?

יום.

New member
ניסיון לענות

אני עשיתי את הקורס בשירות הלאומי שלי, סדר"כ מאוד קשה למתנדבים להכנס עליו, הקורס זה לא נערך לעיתים תכופות ומכוון שהוא תנאי להמשך העסקה מרבית התקנים בקורס ניתנים לעובדים. אני מציעה לך לפנות לאחראי המוקד האיזורי שלך, יקל אליך מאוד להתקבל לקורס הזה על בסיס המלצה ממנו. לא יודעת מה עד עכשיו עשית במוקד, אבל ראוי ונכון יהיה אם תתחיל להתנדב במוקד כסייען, אני יודעת שבמוקד ירושלים הנושא הזה מאוד מפותח, אבל גם במוקד כרמל זה התחיל להכנס במהלך המלחמה. פנה לאחראי המוקד ובקש ממנו להתחיל להשתלב בעבודת המוקד. אתה בהחלט מוזמן לפנות לדורי שכמו שנאמר מעלי בחור נהדר, רוב הסיכויים שהוא יפנה אותך לאחראי המוקד לצורך קבלת המלצות. אגב, כמו שנאמר מעלי אין ספק שעבודת המוקד היא מאתגרת, קשה ומה לעשות לא תמיד מעורכת. אני נהנתי מאוד לעבוד במוקד, מקווה שתצבור את אותן החוויות. יום.

matanoppn

New member
...

ההשתלמות האחרונה הייתה שבוע שעבר אז כנראה שהבא תהיה עוד שניים שלושה חודשים....

למעלה