שאלה

שאלה

עד לפני קצת פחות משנה עבדתי במשרה שאמנם לא בתחום שלמדתי(עבודה פיזית) אבל הרווחתי יפה(כ-5000 לחודש+רכב-הדלק היה עלי). עברתי לתל אביב כדי להשתדרג ולעבוד בתחום לימודים שלי, ומאז אני לא מוצא עבודה. על אף שאני שלוח הרבה קורות חיים, אני מקבל תגובות מעטות מאד. כיום אני עובד במקום שעושים ממני ראש קטן(ובעצם מכולם), ושם אני מקבל שכר זעום לפי שעות, 22 לשעה. כיצד ניתן להתמודד עם מצב זה?

היי ../images/Emo140.gif

אני יודעת שלא קל למצא עבודה כשבאים בלי ניסיון בתחום. אולי כדאי שתציע את עצמך במחיר אטרקטיבי. צריך הרבה אורך רוח וסבלנות. אולי כדאי שתמצא עבודה שקשורה גם בצורה עקיפה למה שלמדת ולאט לאט תתקדם לתחום שלמדת.

מציע את עצמי ב80 ש"ח

יש לי כעת ניסיון קטן. בקוות החיים נכתב שאני אחראי על צוות של 12 אנשים, אולם בכל זאת בחודש יוני שלחתי 44 קורות חיים לתפקידי מנהל לקוחות, עוזר מנכ"ל,עוזר אישי למנהל, רכז פעילות וכו', אך כאמור רק ממקום אחד חזרו אלי.

newKiticat

New member
השאלה היא

אם אתה שולח קו"ח רק לתפקידים מסויימים או שאתה שולח גלבולית. אני גילתי אגב, שאני מקבלת יחס גדול יותר כאשר הקו"ח נמסרים ביד/פקס מאשר במייל. ( כי גם אני לקראת השיחרור הפצתי מאות (!) קורות חיים במהלך תקופה של כחודש- ורק כאשר התחלתי לפקסס באמת התחלתי לקבל מענה סביר...)

למעלה