שאלה

• פותח הנושא galde
  • פורסם בתאריך

galde

New member
שאלה

חוץ מ- אין לך מקום. יצאו עוד שירים מהדיסק החדש? מישהו יודע איך אפשר להשיג את גם כשלא בוכה?

אממממ

חוץ מאין לך מקום אף אחד לא יצא באופן מסודר. כאילו שיצא כסינגל ואם כבר שיצא באנפלאגד לא נכנסו לבסוף לדיסק החדש. השיר הכי "מוכר" מהדיסק החדש הוא dont like שמבוצע כבר 3 שנים בהופעות. חוץ ממנו יש עוד 3 שירים שבוצעו ב2 הופעות בדיוק: חופשי,לרנינג וגם כשלא בוכה. לחופשי ולרנינג יש הקלטות פירטיות שמסתובבות בין חברי הפורום,לגם כשלא בוכה אני לא חושב שיש. עוד שיר שהוא מוכר למעטים בפורום הוא ניו יורק סיטי שלא בוצע באף הופעה אבל בוצע לא מעט בבלאנסים,לי אישית יצא לשמוע אותו 3 פעמים. אבל הקלטה פירטית שלו כמובן שאין. בקיצור הכי טוב זה לחכות בסבלנות שבועיים עד צאת הדיסק. אם אני החזקתי שנתיים בלי לשמוע את לרנינג וחופשי בהקלטות פירטיות אני בטוח שתוכל להחזיק שבועיים

רק לשם הקטנוניות...

אף שיר מהדיסק לא מבוצע שלוש שנים בהופעות. מחר יש יומולדת 3 ל"אם כבר" (שלא נכנס לדיסק כידוע...) ודונט לייק נכנס לפלייליסטים של ההופעות כמה חודשים אחריו...

אם כבר קטנוניות אז עד הסוף :)

dont like מבוצע יותר מ3 שנים וחצי בהופעות וגם אם כבר. למעשה שנייהם הושמעו בפעם הראשונה בהופעה שהייתה במועדון התיאטרון ב27.02.04 (והוותיקים יזכרו אותה בעיקר כהופעה שעשרות אנשים קפצו על הבמה והתנפלו על הלהקה והשומר פיטר כמעט חיסל כמה אנשים) הנה השירשור של ההופעה ברשמי: http://forum.hayehudim.com/forum.php?requestedPage=2597&forumID=1007 (רגע היסטורי ניר כותבת בפורום האדום!)

כן,חמש שנים וחצי...

האמת שרשמתי בהתחלה נכון אבל לא הייתי סגור אם זה לגמרי נכון,תיקנתי מהר כי ידעתי שאת לא אוהבת טעויות
בכל מקרה אף פעם לא הייתי חזק בלשון. למרות שחרשתי על הבגרות הזאת הוצאתי רק 62. והאמת שכל המשפחה שלנו חלשה בלשון(אמא,אבא,2 אחיות ואח) לא יודע אם זה עובר בגנים אבל וואלה פשוט לא הולך לנו טוב בלשון...

חמדונה

New member
מותר לי להתלהב ממש?

זה לא אישי, אני עושה את זה כל פעם שמדברים על הבגרות הזאת סופי 99!!!!!!!!

למעלה