שאלה.... איזה ויטמנים או מינרלים או תוסף תזונה יכול לעזור בעידוד תיאבון ?
א אפרולינה New member 7/7/07 #1 שאלה.... איזה ויטמנים או מינרלים או תוסף תזונה יכול לעזור בעידוד תיאבון ?
א אפרולינה New member 8/7/07 #2 טוב תקווה שמשהו יזכיר לענות לפני שאני יכניס למוסד גריאטרי הקרוב (אני עכשיו בין 20) אני אשאל גם כמה קלוריות יש בקובה ? (שאלה מוזרה אבל חשוב, תתפלאו)
טוב תקווה שמשהו יזכיר לענות לפני שאני יכניס למוסד גריאטרי הקרוב (אני עכשיו בין 20) אני אשאל גם כמה קלוריות יש בקובה ? (שאלה מוזרה אבל חשוב, תתפלאו)
D dan11112006 New member 10/7/07 #4 השאלה כמה הנושא קריטי... במקרה קיצוני אפשר סטרואידים....אך אני לא מכיר את מצבך לך לדיטאנית או רופא משפחה....
השאלה כמה הנושא קריטי... במקרה קיצוני אפשר סטרואידים....אך אני לא מכיר את מצבך לך לדיטאנית או רופא משפחה....
א אפרולינה New member 12/7/07 #5 לא לא משהו קציוני ... אני מדבר על ויטמנים או משהו או על מצחי מרפא וכאלה ....
K KA0S New member 13/7/07 #6 פעילות גופנית עשויה לעודד את התיאבון... סתם דוגמה, הליכה 40-60 דק'. כמובן, במידה שאין לך מגבלה רפואית בביצוע הפעילות.
פעילות גופנית עשויה לעודד את התיאבון... סתם דוגמה, הליכה 40-60 דק'. כמובן, במידה שאין לך מגבלה רפואית בביצוע הפעילות.