שאלה

mayamkl

New member
שאלה

שלום יש לי שאלה וגם בעיה כשאתן רוצות לצאת מי שומר לכן על הילדים ?אני הרבה זמן לא יצאתי אניט בת 26 ויש לי ילד בן 2.6 ואני רוצה לצאת את הפעם בשבוע שלי להיות עם עצמי אמא שלי לא מוכנה לשמור לי עליו ובייבסיטר אני לא מוצאת רוצים 30 ש"ח לשעה האם אתן מכירות מישהי שמוכנה למשור על הילד בשעות בערב? אני חד הורית

שלום וברוכה הבאה,ראשית מהיכן את בארץ?

אני גם אם חד הורית וכשאני צריכה אני לוקחת נערה מקסימה שאני מכירה כאן(דרך ההורים בבה"ס) והיא שומרת לי על הקטן המתוק כשאני עסוקה בפעילות עם הבן הגדול(טיולים וכאלה שחשוב לי להיות איתו), אני משלמת 15 ש"ח וזה בסדר גמור,ולפעמים מתגמלת פה ושם,העיקר שתהיה נערה אחראית, גם לי אין משפחה ו/או אימא שתשמור ולומדים להסתדר לבד, אני עברתי עם שני ילדיי לצפון לפני 3 חודשים ואנחנו לגמריי לבד כאן,,ומתאקלמים,,, זורמים עם החיים,, אם אוכל אשמח לעזור אילנה

פקידונת

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif

אני גרה צמוד למכון מור, על גבול בני ברק/רמת גן. יהיה לי לעונג לשמור לך על הילד המתוק. ללא תשלום.

בס"ד פקידונת יקירתי

אני חייבת להתערב אבל את ממש אישה מקסימה,את פשוט נשמה טובה,מתנה מאלוהים יש לך הרבה זכויות למעלה ואת תקבלי כפל-כפלים מבטיחה לך, תזכי למצוות ממי לילה טוב ושבוע טוב ומבורך

m i c h a l i

New member
מה לגבי הורה מהגן?

אפשר לשאול בגן של הילד. אני בטוחה שיש הורים שיסכימו שתשמרי מדי פעם על הילד שלהם ובתמורה ישמרו על הילד שלך. זה סידור שנראה לי הכי מתאים עבורך.

למעלה