שאלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

starshine

New member
שאלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טוב,בעצם שתיים.... 1. איך מאפרים את העיניים אם רוצים לגרום להן להיראות גדולות יותר??? 2. קיץ,מה עושים עם הנמשים????להסתיר או לא להסתיר??? כל תשובה ודיעה מבורכת!!! תודה!

Zoey Z

New member
תשובות!!!!!!!!!!!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo6.gif

1. שמים עיפרון עיניים לא בתוך העין, אלא איפה שהריסים, וקצת יותר למטה נראה לי לפחות
2. משאירים! הכי יפה, הכי חמוד והכי הכי הלוואי עלי נמשים בכל הפרצוף חוצמיזה שבקיץ כל המייקאפ יימס וינזל...בעעעע

MaYo0sH

New member
תשובות2

1. כדי להגדיל את העיניים כדי להשתמש במסקרה שחורה ובצללית בהירה 2. ברור שלא להסתיר- הכי יפה !!

Lady K

New member
Well

כדי לגרום לעיניים להראות גדולות מורחים עפרון לבן בתוך העין, בנוסף אפשר למרוח עפרון צבעוני מתחת לקו העפעף. נמשים זה כבר עסק רציני... אני מורחת שכבה דקה ועדינה של מייק-אפ או של פודרה כך שעדיין רואים את הנמשים אבל הפנים נראות אחידות ויפות (וגם קל לרענן את האיפור אחרי שהוא הופך לג´יפה עם הלחות של הקיץ).

תשובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1. איפור בהיר ללא תוחם בעיניים וללא עיפרון שחור בתוך העין, רק מסקרה וצללית בהירה אבל לא לבנה מידי. אני לא משמ אוהבת את הפס הלבן בעין, לדעתי זה מכוער. לחלופין: את יכולה לגרום לעין לבלוט בפנים וכך לפצות על הגודל שלה. תוחם מסביב לכל העין (עדיפות לאבקה או עיפרון) פס שחור בתוך העין ומלאאאאאאאאא מסקרה. כמו כן זוית כהה מאוד בצללית. העין תהיה קטנה אבל תבלוט מאוד! וזה גם "סקסי"...:))))))) 2. לדעתי???????????? לא מסתירים! נמשים זה יפה!!!!!!!!!!!!

תשובה...

בעצם שתיים:))))) 1. את העיניים אפשר להגדיל בעזרת איליינר, עיפרון שחור ורימל. 2. אמממממ בקשר לנמשים אני לא חושבת שאת צריכה להסתיר אותם, נמשים בקיץ זה דיי יפה. רעות

למעלה