שאלה.. =)

שאלה.. =)

קיים כזה דבר- כמו התוכנית "לרדת בגדול", רק שזאת לא תוכנית ריאליטי? הכוונה לאירוח במקום מסוים לתקופה למטרת הרזייה, עם מומחים וחדרי כושר וכו'..

tkd no1

New member
נראה לי שבווינגייט יש תוכנית כזאת

תיכנסי לאתר שלהם כדי לברר פרטים

shesh6

New member
התוכנית תקראת ויינלייף

העלות היא 10,000 ש"ח !!! כן המון כסף . לא שווה את הכסף. אני כרגע בתוכנית ואנחנו ממש לא מרוצים. כל קבוצה שנפתחת מתחילה עם 20-30 אנשים ולאחר חודשיים נשארים 3-5 איש. אף אחד לא שם לב אם אתה מגיע או לא מגיע. לאחר שהם קיבלו את הכסף לא מעניין אותם מה קורה איתך. יש אימונים עם מאמנים ממש לא מקצועים. בויינלייף יש 4 מאמני כושר + 2 מאמני אירובי + 2 מאמני בריכה. לפי התוכנית ויינלייף היא חלק שלא קשור לויינגייט, בתוכנית של הבוקר נפגשים כרגע ב- 0630 בבוקר מאחר ומאוד חם ומתחילים הליכה בדיונות החול של וינגייט שלא קשור לא לויננגייט ולא לויינלייף זהו שטח ציבורי,לאחר מכן יש אימונים כגון חיזוקים או אירובי אחר כך שיעור בריכה או כושר ווינלייף משתמשים במיכשור של וינגייט כלומר אם הגעת ביום שאתה אמור להתאמן ובא לך בריכה במקום אימון חיזוקים אז אי אפשר כי כל אימון יש לו שעה מסודרת ובריכה יש רק אחרי תשע בבוקר. הקיצר לא שווה את המאמץ עדיף להרשם לחדר כושר או לבוא עצמאית ולעשות את הדיונות. לאחר ששילמת אין עם מי לדבר גם במקרה ויש לך תלונה אף אחד לא שם עליך!!! חשוב פעמיים אם להרשם לשם.

goliver007

New member
דוקא כמה אנשים שאני מכיר נירשמו לווינלייף..

ונהנים מאוד... יכול להיות שאתה רואה את זה בדרך אחרת, עד שלא מנסים לא יודעים..

למעלה