שאלה. מישהו יודע מה זה עושה הסמל של הטיפה הזאת בשלט של המזגן ?
א אזרח111 New member 19/7/07 #9 ממחזר את האוויר בחדר שלך? ../images/Emo6.gif יעני אם אתה תוקע נוד אז הוא מפריד את חליקיקי הריח, שולח אותם לביוב ומחזיר את האוויר נקי. סתם - אין לי סמל של מחזור במזגן ....
ממחזר את האוויר בחדר שלך? ../images/Emo6.gif יעני אם אתה תוקע נוד אז הוא מפריד את חליקיקי הריח, שולח אותם לביוב ומחזיר את האוויר נקי. סתם - אין לי סמל של מחזור במזגן ....
ק ק ד ו ש New member 19/7/07 #6 כשיש שמש זה על קור. לגבי הטיפה אני לא סגור אבל כשיש שמש זה מראה שהמזגן על קור. זה יענו הפוך... כאילו השמש מראה לך על קיץ ועכשיו המזגן יקרר.
כשיש שמש זה על קור. לגבי הטיפה אני לא סגור אבל כשיש שמש זה מראה שהמזגן על קור. זה יענו הפוך... כאילו השמש מראה לך על קיץ ועכשיו המזגן יקרר.
א אזרח111 New member 19/7/07 #7 נראה לך ? כי המזגן שלי בחדר כבר כמה שנים על סימן של פתית שלג והוא מקרר
R ReiKo New member 19/7/07 #8 נו מה אתה דפוק? שזה על שמש זה מחמם שזה על פתית שלג זה מקרר שזה טיפה זה מה שלירן אמר על הלחות ושזה על טורבינה זה רק אוורור (לקמצנים) והממוחזר המסריח הזה מישהו יודע ??????
נו מה אתה דפוק? שזה על שמש זה מחמם שזה על פתית שלג זה מקרר שזה טיפה זה מה שלירן אמר על הלחות ושזה על טורבינה זה רק אוורור (לקמצנים) והממוחזר המסריח הזה מישהו יודע ??????
R ReiKo New member 19/7/07 #14 לא, מה זה באמת ה I FEEL הזה ? כושלאמא של אלקטרה, כבר שנה וחצי אני עם המזגנים ואני לא יודע מה זה אומר כל הדברים האלה... הנה תמונה של המיחזור הזה (הכי שמאלי למעלה) http://www.belshop.biz/mainPics/400502%20(Large).JPG
לא, מה זה באמת ה I FEEL הזה ? כושלאמא של אלקטרה, כבר שנה וחצי אני עם המזגנים ואני לא יודע מה זה אומר כל הדברים האלה... הנה תמונה של המיחזור הזה (הכי שמאלי למעלה) http://www.belshop.biz/mainPics/400502%20(Large).JPG
I IrIsH BaBe New member 19/7/07 #16 חחחח יש לי בדיוק כזה שלט אנלא מבינה שם כלום. רייקו באמאש'ך תעשה פה סדר שאני אדע מה זה כל ציור.
א אזרח111 New member 19/7/07 #19 ../images/Emo6.gif האוויר לח! בתל-אביב יש 80 אחוז לחות! אז מייבשים את האוויר וכך יורדת הלחות
R ReiKo New member 19/7/07 #20 צריך לפוצץ את כל תל אביב... ככה לא יהיה 80 אחוז לחות וככה לא נצטרך להשתמש בכפתור הלא יעיל הזה.