שאלה

• פותח הנושא MER7
  • פורסם בתאריך

MER7

New member
שאלה

האם הורדת הגבס (לאחר ניתוח להארכת הגיד - בתום ה - 3 שבועות) שונה מהורדת הגבס הרגילה (השבועית) רגישות יותר, כואב יותר גדשים!!!!!!!

פרלמנים

New member
mer שבת שלום

לגבי הורדת הגבס שאחרי הניתוח- אנחנו הורדנו את כל הגבסים בבית, אבל את הגבס הזהביקשו מאיתנו להוריד בביה"ח. הגענו בבוקר לביקורת, הגבסן הוריד בעזרת מסור (אינו מסוכן, אבל קצת מרעיש ומפחיד את הפצפונים) ואז הרופא עשה ביקורת. כנראה בגלל שזה אחרי פעולה כירורגית, לא ממליצים להוריד לבד את הגבס. בהצלחה, ג'סיקה

זהבה29

New member
מר שלום.

למעיין הגבס האחרון היה הכי כבד וקשה יותר מהרגיל. בהורדת הרגל עושים ביקורת על הניתוח. בהצלחה זהבה.

אצלינוהייתה אותה הורדה, בבית באמבטיה. ושמחה

גדולה. כשמתרגלים לנעליים השד לא נורא וממש עדיף על הגבס. בהצלחה.

באלי23

New member
היי MER!

אנחנו מורידים את כל הגבסים של פאר בבית, לאחר הניתוח התבקשנו ע"י ד"ר בור לא להוריד בבית כדי שהוא יוכל להוריד ולבדוק. אז כדי לא להוריד בעזרת המסור , אנחנו פשוט הורדנו את הגבס בבי"ח כמובן בעדינות כמו בבית ואז הוא בדק אותה. מומלץ מאוד לא לבצע את זה בעזרת המסור , אני בדעה שאני הייתי מפחדת ולא הייתי יושבת רגועה אם היו צריכים לעשות לי את אותו הדבר, אז אין שום סיבה שאני אתן שיעשו את זה לנסיכה שלי... בהצלחה ובשורות טובות. עינבל.

ליבי א

New member
היי MER

אנחנו לצערי לא הצלחנו להוריד את הגבסים לבד ולכן נאלצנו לבוא עם נוגה לבי"ח והרופא הוריד עם המסור בהתחלה היה קשה אבל משבוע לשבוע זה היה הלך יותר בקלות ולא היה נורא כל כך וגם אצלינו אותו דבר כמו שכולן מספרות לאחר הניתוחון הרופא הוריד את הגבס עם המסור ובדק את הרגליים. אז שיהיה בהצלחה.

sigis7

New member
שבוע טוב!../images/Emo185.gif

גם אצלינו, כמו אצל עידית, ההורדה של הגבס היתה רגילה לחלוטין ,ובבית.לא ראית שמשהו כואב לה יותר.

למעלה