שאלה

niriq

New member
שאלה

הופיעו לי פתאום כאבי ברכיים- באמת שאני לא יודע איך עשיתי צילום והכל היה טוב שאלתי אם צריך פיזיוטרפיה אז האורתופד אמר שאפשר- האו כאילו אמר שזה פשוט יעבור עם הזמן(וזה לא עובר) יש אולי תרגילים שאפשר לעשות לברך? (עד הפיסזיוטרפיה) תודה

דר אר

New member
תשובה

בכדי שנוכל להציע לך תרגילים לברכיים עלינו לדעת יותר פרטים על הכאבים בכל מקרה אני מציעה לך לקבוע תור לפיזיותרםיה בהקדם, שם יוכלו גם לבצע את כל הבדיקות על מנת לסייע לך בצורה הטובה ביותר שבוע טוב

niriq

New member
לפני 3 שבועות

קניתי אופנוע חדש ולפני כמה ימים איך ששמתי את הרגלים שם במקום- הרגשתי לא נוח ופתאום החלו הכאבי ברכיים בעיקר בברך שמאל מיקום של הכאב? האמת זה כל הזמן משתנה- לפמעים מעל הברך לפעמים באזור הפיקה... לא נראה לי שזה קשור למבנה האופנוע- מוזר...

דר אר

New member
יש צורך בבדיקה מלאה

יש צורך בבדיקה מלאה של הברך לפני שאפשר לתת תשובה הברך הינה מפרק מורכב אשר מסביבו מבנים רבים שיכולים ליצור את הכאב על כן צר לי ולא אוכל לסייע לך באופן זה יש להגיע למכון ולעבור בדיקה מלאה בנתיים אולי לנסות להימנע ממנחים ותנועות שיוצרים את הכאב, ועוד דבר לעשוץ "יומן כאב" כלומר, לתעד מתי מופיע הכאב, לתאר את הכאב, מיקומו, כמה זמן נמשך הדבר יקל על המטפלים לאבחן מה הבעיה שבוע טוב

למעלה