שאלה

שאלה

תמיד כשאנשים ממש מתייחסים אליי ומראים לי אהבה ותשומת לב ורוצים להיות בחברתי אני מוצאת את עצמי מתרחקת בצורה קיצונית כאילו שאני נבהלת ואני רוצה לברוח אבל כאשר כמעט ולא מתייחסים אליי מתקשרים ולא מראים לי יותר מדי קירבה אני רוצה בחברתם.... למה?

W e n d u s h

New member
אני רק יכולה להזדהות

עזרה ממשית אין לי לתת לך. מצטערת. אני חושבת שזה פשוט דבר שצריך ללמוד להתגבר עליו

goldy

New member
הממ...

את מרגישה שרק מי שפחות מימך יכולרצות אותך? מי שלא רוצה אותך סימן שהוא יותר מימך ולכן צריך להיות לידו? מה את חושבת על עצמך? האים את מעריכה את עצמך?

לגולדי

אישית אני מרגישה שיש לי הערכה עצמית מאוד גבוהה. אני אתן לך דוגמה נגיד יש לך חברה לאחרונה מאוד התקרבתן התחלתן הרבה להסתובב ביחד ולדבר היא מתקשרת אלייך הרבה אומרת לך כל הזמן שהיא אוהבת אותך אותי מצב כזה מרתיע אני מתחילה לשמור מרחק ותמיד אני רוצה בקרבה של אנשים שלא מביעים בי יותר מדי התעניינות את מבינה?

goldy

New member
אים ההית מוסיפה פסיקים ונקודות אז כן

אני חושב שאני יודע מה הבעיה: את סנובית ומסיבה כלשהיא זה מפריע לך. פיתרון: תרדי מהעץ ותנמיכי את האף.

W e n d u s h

New member
אין לך מושג על מה אתה מדבר

ההתהגות שלה היא ממש לא ממניעים של סנוביזם, זו טעות נפוצה לחשוב ככה. אני חושבת שמה שקורה אצלך הוא שאת פשוט מפחדת להתקרב לאנשים ולהגיע איתם למצבים אינטימיים. שוב - אני לא חושבת שאני יכולה לעזור לך בזה כי גם אני מתמודדת עם בעיה דומה. אבל במידה ואני אחשוב על משהו, אשתף אותך. ולגולדי - לא הייתי מתיימרת להתנשא מעל אחרים ולהעיר להם על שגיאות כתיב בזמן שבהודעתך הקצרה ספרתי שתיים כאלה. לתשומת לבך

goldy

New member
../images/Emo32.gifאת מיתכוונת לכתיב המלא?../images/Emo13.gif

אדם לא יכולהעיד על עצמו. קחי זאת לתשומת ליבך.

W e n d u s h

New member
טוב

אתה לא מכיר אותי, אבל מי שכן, הדבר האחרון שיהיה לו להעיד עלי זה שאני סנובית. לצערי אין לי שום דרך להוכיח את זה לך. אבל קצת הגיון בריא לא יזיק ( בנוגע לפותחת ההודעה) איך לעזאזל הגעת לזה שהיא סנובית? סנוב, בהגדרתו, מסרב להתרועע ולהכיר אנשים רק בגלל הסטטוס שלהם. כאן מדובר באנשים שהיא כבר מכירה, שהיא מתרחקת מהם בגלל ההיכרות אתם, שהפכה למעמיקה מדי. שים לב להבדל, הוא לא מאוד דק. אה כן, "אים" זה לא כתיב מלא, זו שגיאת כתיב. "ההית" - גם כן.

goldy

New member
../images/Emo98.gif

נא לפרט "מתרחקת מהם בגלל ההיכרות אתם".

mayy6

New member
תגובה

כשאת אומרת "מראים לי אהבה ותשומת לב ורוצים להיות בחברתי" בדרך כלל זה נובע מזה שהם מראים לך שהם זקוקים לך ותלויים בך ונותנים לך את האפשרות "לדרוך עליהם"כי זה בא ממקום של חולשה. אם מראים לך שלא רוצים בחברתך ודוחים אותך, את רוצה לנסות ולהוכיח לעצמך שזה לא נכון ושאת כן בן אדם שאוהבים להיות בקרבתו. זה הכל אגו, ומשחקי כוחות. זאת דעתי.

reuti1234

New member
לדעתי

מה שקורה פה זה לא עניין של סנוביות בכלל, וזאת תופעה דיי שכיחה למען האמת. הרבה פעמים אנחנו רוצים את מה ש"קשה להשגה", וזה יכול לנבוע מכל מיני סיבות. אני חושבת שברוב המקרים הסיבה היא הערכה עצמית נמוכה. תחשבי עם עצמך- מה בדיוק מרתיע אותך ביחס שנותנים לך? כשאנשים מראים לך אהבה ותשומת לב, מה זה גורם לך לחשוב עליהם? מה זה גורם לך להרגיש?

הדרוש29

New member
מאמי, יכול להיות ש...

מאמי יכול ללהיות שלפעמים חסרה לך תשומת לב. ואז כשמנסים להתקרב אלייך את מתרחקת בשביל שינסו לרדוף אחחרייך, אבל כשאת רואה שזה לא קורה, אז את מנסה למשוך את תשומת ליבם.

למעלה