שאלה

jhhopkd1

New member
שאלה

אם אני מתחיל ללכת ישר מחוף ירושלים בתל אביב לכיוון הים כשגבי לסוכת המציל מה תהיה היבשה הראשונה שאני אתקל בה ?? זה יהיה צרפת או ספרד ?? או איזה איים בדרך ?? תחסכו בבקשה תשובות מפגרות של "אתה תיפול למים" וכד' .

אזרח111

New member
תשובה.

קודם כל - שאלת באיזו יבשת תיתקל לראשונה - והתשובה היא סביר להניח קפריסין/אירופה. צרפת או ספרד אינן יבשות. כדי שתהיה בטוח - אני ממליץ לך להוריד Goggle Earth ולבדוק בעצמך. מוזמן לפרסם תוצאות כאן.

giovanni 85

New member
או סיציליה

או פלמה דה מיורקה. מחר אני אבדוק לך בגוגל ארת'

ק ד ו ש

New member
באירופה זה לא הגיוני

כי זה ללכת צפונה, והוא אמר קו ישר, והחוף של תל אביב הוא כמעט מאופס עם הצפון דרום. זה בטוח יהיה אפריקה, על מדינה אני לא בטוח, אולי לוב או תוניס.

jhhopkd1

New member
זה לא אפריקה החוף של ישראל לא מיושר מצפ' לדר'

הוא הולך באלכסון . לפי בדיקה שלי עם סרגל במפה זה יוצא או סרדינה או כרתים או סיצליה או ספרד או צרפת או אנדורה. אין לי מספיק קנה מידה במפה בשביל לקבוע. חשבתי אולי למישהו יהיה רעיון

אזרח111

New member
לדעתי יש 3 אפשרויות ...

בהערכה טיפ-טיפה גסה - 1. כרתים של יוון. 2. סיצליה של איטליה. 3. חוף בטוניס

ק ד ו ש

New member
אם היית מצפין את המפה

לאחד הכיוונים, שיהיה מדויק, היית מקבל תוצאה אחרת. התשובה היא תוניס. בשביל לעשות את זה בצורה הכי טובה, תעשה זום על ת"א, שים דף נייר במאונך לחוף (בקירוב, כי מעגלי לפעמים, קח חלק ישר שלו שהכי קרוב לצורה הכללית של החוף), ותעשה לאט לאט זום אאוט, ותראה שהמדינה הראשונה שהדף פוגע בה היא תוניס.

giovanni 85

New member
התשובה שלי הייתה מוצפנת

ואגב, חוף הים בת"א לא מוצפן. הוא מכוון פלוס מינוס 010 - 015 מעלות. בנהריה החוף מוצפן לגמריי.

ק ד ו ש

New member
נכון, הוא לא מוצפן

אבל הסטייה שלו היא לא כזאת שתביא אותך לכרתים או סיציליה. תוניס זאת התשובה במאה אחוז.

Lady McBeth

New member
אחד המקומות המסריחים עלי אדמות

אני אעלה תמונה שצילמתי שם של המונה ליזה. שתראו איזה סיפור עשו מתמונה של אישה מכוערת בגודל של מפית.

jhhopkd1

New member
נראה לי ששניכם טועים

אם תסתכל על התמונה שלך אתה פשוט מתחת קו מערבה בדיוק. החוף של ישראל אם תסתכל על הקו הצהוב לא נמצא בדיוק מצפון לדרום.הוא הולך באלכסון. מה שאני התכוונתי זה לא למתוח קו ישר מערבה.אלא להוריד כביכול "אנך" לחוף(לא מאמין שאני אומר את המילה הזאת אחרי הפסיכומטרי..). אני לא כל כך מבין בשימוש בגוגל ארט' אבל כמו שאמרתי למעלה זה נראה לי ייצא סיציליה ,כרתים,סרדיניה או ספרד צרפת אנדורה. אגב לפי התמונה שלך זה יוצא שהיבשה הראשונה היא לוב ולא טוניס. anyway תודה על ההשקעה עם הגוגל ארט'

למעלה