שאלה

D y M 13

New member
שאלה

שלום, זו הפעם הראשונה שלי בפורום הזה ויש לי שאלה די דחופה שאני מקווה שתוכלו לענות עליה (מצטערת אם השאלה נשאלה כבר בעבר..). יש לי צלקת בשפה העליונה,ממש בקו השפתיים. הצלקת נגרמה כתוצאה מתפרים שהיו באזור לאחר תאונת דרכים. האם יש משו שניתן לעשות בשביל להעלים את הצלקת? תודה מראש.

0 אור 0

New member
אפשר לנסות

ההשפעה על צלקת תלויה בסוג העור שלך ונטייתו להצטלקות, וכן בטריות הצלקת. ללא מומחה, את יכולה למרוח כל יום על הצלקת מעט אלוורה שערבבת בתוכו מה טיפות של שמן לבנדר. וכמובן כדאי להתייעץ עם מומחה אשר יכול להתאים לך שמנים אחרים, אשר לא ניתן להמליץ עליהם דרך האינטרנט מפני שהם דורשים התאמה אישית.

D y M 13

New member
תודה :]

עכשיו הבעיה היא למצוא מומחה באזור שלי....חח אבל תודה רבה,עזרת לי מאוד!!

לטעמי,

אלוורה ושמן לבנדר לא יעשו את העבודה כראוי. צריך גם לקחת בחשבון את העובדה שייתכן והצלקת אינה טרייה ולכן הצלקת לא תעלם בקלות או אפילו לחלוטין.

צלקת

אחד הקריטריונים החשובים בטיפול בצלקת הוא גילה של הצלקת. ככל שעוברות השנים יותר קשה להעלים צלקות אך בהחלט ניתן לטשטשן, זאת עם מטפלים ממש בעיקביות ובאופן יומיומי. תערובת מצויינת תהיה שמנים שמו לבנדר, אובליפיכה, לבונה, ויטמין E טהור וצמח נפלא שנקרא סימפיטום. חשוב לא לערבב סתם אם אינך מהתחום אלא לפנות למישהו שירקח זאת עבורך. המינונים צריכים להיות מדוייקים ומומלץ שחומרי הגלם יהיו איכותיים
לא להתייאש !

D y M 13

New member
תודה רבה!!

באמת תודה רבה! עכשיו,רק אם אפשר...שאלה אחרונה...מאיפה אני משיגה את הצמחים האלה ואיך אני מבררת על אנשים שיכולים לרקוח את זה עבורי? ו..זה לא עלול להזיק בטעות? (כמה אמרו לי שטיפול בשמנים וצמחי מרפא עלול להשאיר לי צלקות או כתמים..)

יקירה

מי שאמר שטיפול בשמנים וצמחים עלול להשאיר צלקת או כתם צדק וטעה ... שימוש בשמנים / צמחים לא מתאימים, כגון שילוב שמן לימון בפורמולה לשימוש ביום - הינו מסוכן ועלול ליצור כתמים כתוצאה מחשיפה לשמש. מאידך, אם את פונה לאיש מקצוע שיודע מה הוא עושה...אין שום חשש, להיפך. השמנים והצמחים עובדים נפלא, צריך להכיר אותם ולדעת לעבוד איתם. בנוסף, שולחת לך מסר. שיתחיל שבוע נפלא, הילה

למעלה