לפני שבכלל חושבים על הקלוריות שבו...
אני מת על פלאפל וכשאני גווע מרעב, זה אחד המאכלים הראשונים שאני רואה מול העיניים. אבל, ברוב הפעמים אני ממש מתחרט על הרעיון. צריך לדעת היכן לאכול. יש מקומות שפשוט לא מחליפים את שמן הטיגון כל יום וכנראה גם לא כל יומיים. ומה שקורה, אחרי יומיים-שלושה השמן פשוט נהפך להיות שחור (כמו נפט...). כמובן שאוכלים פלאפל שטוגן בשמן שכזה. זה יושב טוב טוב בבטן ומכביד על הכיבה, ברמות של צרבות ועייפות. ככה שצריך לדעת איפה לאכול, עדיף במקומות שמוכרים רק פלאפל ולא עוד מגוון בשרים למיניהם שגם מגיעים לשמן הטיגון ודואגים להשחיר אותו. לתשומת ליבך. רונן