שאלה

0 אור 0

New member
שאלה

בעבר נהגתי להכנס לפורום הזה, בגלגולו הקודם, כדי לקרוא את פסוקי החוכמה ששובצו בו, מהם שאבתי עונג רב. משראיתי שהפורום התחדש, קפצתי והצצתי והיום גלגלתי אחורה לארכיון כדי לשוב ולהתרענן מאותם פסוקי יום, ולהפתעתי לא מצאתי כלום. האם מישהו מיושביו החדשים של הפורום יודע מה קרה למעיין החוכמה שהיה כאן בעבר?

../images/Emo20.gifהכל שם, כפי שהונח מתחת לאבן... ../images/Emo9.gif

קיימים כתובים בארכיון מתקופת הפעילות הראשונה שלו בשנים 2003-2004 כל מעיין החכמה שם... יש 18 עמודי ארכיון, ואנחנו מניחים שאלו "כל כתבי..."

0 אור 0

New member
זהו שנכנסתי לארכיון ויש שם המון

שטויות ופרסומים על סדנאות ודברים כאלה, אבל את פסוקי היום שבשבילם הייתי נכנסת לא מצאתי בזמנו לאחר סגירת הפורום היה לי לינק על איזשהו מחשב ואני יודעת שזה היה קיים משך תקופה מסויימת, כנראה שמישהו מחק הכל לכבוד פתיחתו המחודשת של הפורום

למיטב ידיעתנו...

לא מחקו דבר לכבוד הפתיחה המחודשת, כיוון שיצא לנו לבחון את התכנים שהיו שם לפני שהפורום אכן נפתח, ומה שזכרו לנו שהיה שם, נותר שם גם לאחר הפתיחה. יכול להיות שדברים נמחקו מזמן, אבל זה כבר מחוץ להשגתנו... אז... בואי נהיה טנטריים בעניין. הולך? לא נהייה ב-attachment למה שהיה, אלא פשוט ניצור מציאות חדשה, נוכחית, עכשוית. לחיות כאן ועכשיו, את הרגע. בואי, הצטרפי אלינו, קראי, כתבי, העלי סוגיות, קחי לך כוס
ו
, (וכמובן לא לשכוח... לחוות את הריח והטעם בכל הגוף, במלוא החושים, הפכי לטעם...
) ועל הדרך, קחי

0 אור 0

New member
יש לי עוד דרך ארוכה עד שאני אהיה טנטרית

אז אולי בכל זאת עוד בקשה קטנה (אם כי אולי היא דורשת השקעה גדולה מדי מצדך), אולי את יכולה להכנס באדמין להודעות מחוקות ולראות שמא נמצא שם האוצר האבוד. אם זכור לי נכון טיפת החוכמה היו של מנהל הפורום דאז או אולי של מנהל פורום יוגה ..

ע פ ר ל ה

New member
אהלן אור../images/Emo140.gif

מה זה להיות טנטרית לדעתך? הנה מקום חדש, עם מנהלים חדשים מלאי אהבה שפע וחוכמה.תהני מהם... תהני לך,וקחי מה שטוב ונכון לך... עפר החן לנצח

למעלה