שאלה

Yaki J

New member
מתורגמים בטוח אין, ספרים אולי בחנויות

שיש להם סקשן של מדע בדיוני והן מיבאות. אבל גם שם הסיכוי נמוך רוב הספרים מיובאים מארה"ב (והדוגמא האחרונה והמבאסת הארי פוטר).

Zygon

New member
בארץ כמעט ואי אפשר להשיג

אני קניתי את רוב הספרים שלי בארה"ב ,מצאתי איזה ספר אחד או שנים בקומיקאזה,שווה לנסות לשאול אותם,אולי הם יכולים לארגן משהו. בתכלס אם את כבר עושה הזמנה (בעיקר מאמזון הבריטי),אני מאוד ממליץ על הספר של קים ניומן Time and relative שעוסק בדוקטור הראשון (ויליאם הרטנל) ובנכדתו סוזן ועל הספרים של פול קורנל בפרט (גם כריס באוצ'ר לא רע בכלל). לגבי עברית,הסיכוי קטן מאוד,ספרי מדיה בדר"כ לא הולכים בארץ במקרה ויצא אחד או שנים על תצפי לרמה גבוהה של תרגום. הספרים של הדוקטור שונים מאוד ברמתם אחד מהשני,הדבר הכי טוב לעשות זה לבקש מאיזה מישהו שנוסע לחו"ל להביא לך כמה שיותר מהם (הם מאוד זולים 30 שקל לספר בארה"ב ויש המון מבצעים בחניות).

Zygon

New member
ועוד רעיון בשבילך

הבי בי סי מציע כמה ספרים קלאסים בפורמט PDF שנוח מאוד להדפסה. אני באופן אישי השקעתי פעם במדפסת לייזר שחור לבן שהדיו שלה מאוד זול יחסית (במחסנית אחד אפשר להדפיס 5000 דפים שחור לבן) ,בשלב מסיום הכסף על המדפסת ועל הדברים שמדפיסים בחינם ממנה מתאזן.

TheSegal

New member
תודה על הקישור ../images/Emo13.gif

אם יש לך עוד מידע לגבי עוד דברים אני מאוד אשמח אם תשתף

XUXA141

New member
לדעתי בסביבות ינואר..

שזה ממש מביש כי שלושה חודשים אחר כך כבר מוקרנת באנגליה עונה רביעית. ולטעמי, עונה שלוש היתה מדהימה וכמו שאני מכירה את עצמי, אני אשב ואראה בפעם המליון את אותם הפרקים.

../images/Emo10.gif

אם את השרדות(
)מביאים כ"כ מהר,למה לוקח להם כ"כ הרבה זמן להביא את דוקטור הו? יש למישהו את המייל של יס,שאני אשאל אותם קצת לגבי זה..?

אבל כמו שמספיק קשה לי להבין אנגלית

אמריקאית בלי התרגום,למרות שאני מעולה באנגלית,אנגלית בריטית זה עוד יותר קשה
אם יש את העונה ההשלישית עם תרגום-שלחו לי במסר בבקשה

זה הכל עניין של תרגול, באמת.

אני בכיתה ח' לא הייתי יכולה לראות אפילו הארי פוטר בלי תרגום כי לא הבנתי מה הם אומרים, והיום, אחרי שנים של צפייה בלי תרגום בסדרות בריטיות כבר מתרגלים.

למעלה