שאלה!

שאלה!

שמעתי שיש בתחנה המרכזית חנות של אטיופים שמוכרים חתיכות שיער לצמות שהם עושים וזה שימושי גם לבובות. מישהו יכול לאשר לי את הידיעה הזאת? מישהו שמע על זה? או קנה? או ראה?

רועי נגמרו כל תחליפי השער לבובות בעולם???

"חתיכות שיער" האם הם אמיתיים? אם כן ,אני אישית הייתי נמנעת מלהשתמש בהן!!! חומר למחשבה: " ניגשה גב' נכבדה לבתי [17.5 בעלת שיער ארוך חלק עד מעבר למותניים] וביקשה ממנה לגשת איתה להסתפר .......בתמורה בתי תקבל : 300 ש"ח . "....... זהו סיפור אמיתי שקרה לפני חצי שנה ליד בית ספר תיכון ברעננה. אני לא שתקתי והגשתי תלונה . לאחר שבועיים נעלמה הגב' מהאזור ולא חזרה ...[אולי עברה למקום אחר] -סוף-

או דבי, דבי בחיים אני לא אתשמש בשיער אמיתי,

התכוונתי לשיער סינטטי - גם תחשבי על זה איך אני אדביק את השיער האמיתי? שערה שערה- ממש לא. את השיער הסינטטי שבא בחתיכות יותר קל להדביק והוא עושה את הבובה יותר אמיתית. ואני גם לא מחפש פיאות, כי פיאות אפשר להשיג בכל מקום- התפועות לוואי שלהן זה שהן כבדות מאוד! אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג אז שיכתוב.

לא, לזה התכוונתי!

כשיש שיער סינטטי אבל בחתיכות אפשר לעשות שכבה אחת של שערות שהיא בעצם מה שרואים וכך הבובה יותר קלה. בפיאה יש המון שכבות מלמטה עד למעלה לכן היא יותר כבדה! אבל כבר לא חשוב מצאתי מקום שבו יש שאריות של שיער סינטטי.

ooommmr

New member
סתם בשביל ידע כללי ...

אם יש לך פיאה בצבע המתאים. גזור את כמות השיער שאתה צריך ותפור במכונה על סרט בצבע השיער והדבק - כך תחסוך גם ניקוב באוטובוס וגם כסף....=)

למעלה