שאלה

shai9121

New member
שאלה

שבת שלום לכולם יש לי שאלה האים מישהו מכיר יודע על חנות שאני יכול ללכת לרכוש מספר פריטים אני מגיע לארץ שבוע הבא לכמה ימים ואני מחפש לרכוש כל מיני סוגי מחברי N TYPE ולוחץ כבלים לזה.( יש לי את הדוגמאות שאני צריך. כמו כן 2 סוגי אנטנות • אנטנה אומני ל900MZ 12DBI • אנטנה יאגי ל900MZ 14DBI מי ישכול לתת פרטים על מקום לרכוש אני ישמח לא משדר רדיו פירטי או משהו בסגנון תודה רבה

mot264

New member
מעניין מאד

שאלתך היא מאד מקצועית על הגדרתך פריטים כאלו לא מוצאים כאן בארץ בחנויות כלבו. מחברים אולי. אך, אנטנות כאלו לא יהיה לך קל בכלל. גם אפילו יצרן אנטנות שאני מכיר לא היה מוכר רק אנטנה אחת אלא לא פחות מעשרה כ"א. מוט 264

shai9121

New member
אין לי בעיה ל..

לרכוש מחנות בחול במידה ויש לך מישהו שמוכר בבודדים כמו כן יש לישמו השערה מה העלות של אנטנה כזאת? לגבי שאר המחברים וכבל היכן ניתן לרכוש בארץ?

shai9121

New member
../images/Emo208.gif חנות לקונקטורים

וספק לאנטנות לאף אחד מיכם אין ?? לא חובב רדיו וזה לא לשימושי רדיו וגם לא לארץ לכל מי שחושש שאני הולך להקים איזה תחנה פירטית. מקסימום אני ושמע רדיו ברכב זה הקשר היחידי שלי לרדיו תודה מראש

4Z7CBF

New member
המשך

אף אחד לא יבנה לך אנטנה מכיוון שזה לא משתלם כלכלית. גש לרחוב שדרות הר-ציון ליד התחנה המרכזית יש מספר חנויות לרכישת חלקי אלקטרוניקה. סימן-טוב,אבן אלקטרוניקה,חן אלקטורניקה. בגבעתיים יש לך את שמסי אלקטרוניקה.

למעלה