שאלה

elpincha

New member
הם בסדר

כמה דיילות קצת עם ראש של רס"ר, אבל חוצמזה בסדר. ואם תהיה לך חניית ביניים של כמה שעות, תצא לטייל -- רק הרווחת.

דנה226

New member
בסדר גמור

ובחזור קיבלנו מלון בשדה"ת בשביל המתנה מ6 בבוקר עד 10 בלילה, שזה נחמד בשביל - להתקלח, להשאיר את התיקים ולצאת לטייל

בקשר למזוודות

האם המזוודות הולכים ישר מתל אביב לטורונטו...ומטורונטו לתל אביב בחזור?? או שיש לקחת אותם בפראג כל פעם??

dannyk27

New member
הם בסדר רק נקודה חשובה

אם עוצרים בפראג לכמה ימים (לפחות כשאני טסתי) יש משקל אחד המותר עד פראג ואחר מפראג לתל אביב, חשוב לבדוק איך זה היום.

הבהרה

בהלוך יש לי המתנה של שעתיים בפראג,ובחזור יש לי המתנה משש בבוקר עד 11 בלילה בפראג

דנה226

New member
כן זה בדיוק מה שהיה לנו

המזוודות כמובן ימשיכו כל הדרך עד לישראל אין קאטש לדעתי, חוץ מזה שהיה לנו מטוס קטן והרבה רעידות בדרך (כיסי אוויר).. אבל זה קורה הרבה עם החברות הפחות מוכרות

dannyk27

New member
זה לא משנה

אם לא עוצרים בפראג אלא רק ממתינים לטיסת המשך (ככל שההמתנה תמשך) אין בעיה.

Xirus

New member
מי שטס איתם יורד מהטיסה כשהוא

נראה כמו קריימר מסיינפלד עם כל השערות עומדות ... חחח - סתם ... האמת שגם אני מתעניין עקב המחירים הזולים בצורה משמעותית שלהם - וגם של ההונגרים. אבל אני עדיין מחפש את ה- catch - אם מישהו יודע - אשמח באם יגלה לי. תודה.

ה catch

ה catch היחיד הוא בזה שהשירותים למנעשה נמצאים לא בתוך המטוס אלא על הכנף השמאלית. זה ל כזה נורא.

NorthernStar

New member
אם אתה מתעניין בהונגרים...

אז כאן אני דווקא כן יכולה לנדב מידע. טסתי איתם כמה פעמים, גם בתוך אירופה (הם טסים ללונדון דרך בודפשט). האוכל זוועתי, הם לא עושים הבחנה בין צמחוני לטבעוני, ואז כל מי שלא רוצה כל מיני נקניקים עבמ"ים על המגש ומבקש "צמחוני" מקבל ערימת עשבים. גם לא ביצים ולא גבינות ולא יוגורט. לא מומלץ לשרוד את האודיסיאה של "מאלב" על ערימת עשבים. מעבר לעובדה שהמטוסים שלהם לא משהו ולפחות נראו לי מיושנים להחריד (ובתוך אירופה גם קטנטנים), המדיניות של "מאלב" היא לתקוע אותך בנמל התעופה בבודפשט שעות ארוכות. בטיסות הטרנס אטלנטיות גם תשע שעות. בטרמינל אין הרבה מה לעשות. שתי חנויות וחצי ועוד קפיטריה שמתחרה ברמת השירות הגרוע בזאת של גילמן! אתה יכול לצאת החוצה אל העיר ולהסתובב, אבל כשאתה סחוט מטיסה ובדרך לעוד leg ארוכה במיוחד - למי יש חשק?? בקיצור, לא סתם קראתי לזה "האודיסיאה של מאלב", כי כל הסיפור כולו יארך יממה בקירוב. אה, כן, ובודפשט עיר מקסימה!

Xirus

New member
תודה על המידע...

רק חראם על דיעותיך הקיצוניות ...

אתה לא יכול להתחנן ולהתעקש שיש "קטש" ואז

שאומרים לך מה ה"קטש" לבוא בתלונות!!!

למעלה