שאלה...

animfanatic

New member
שאלה...

יש לי כאן כמה שירים שאני לא יודעת מה השם שלהם באנגלית, תוכלו לעזור לי? # nach dir kommt nichts # wir schliessen uns ein # wo sind eure hande # lass uns hier raus # gegen meinen willen # wenn nicht mehr geht # jung und nicht mehr jugendfrei # freunde bleiben # wir sterben niemals aus # ich bin nich ich, אני יודעת איך קוראים לו באנגלית אבל אני לא מוצאת את השיר הזה, כאילו באנגלית. # reden ואחד באנגלית שאני לא יודעת איך קוראים לו בגרמנית: live every second תודה

animfanatic

New member
אהה ועוד שאלה קטנה

יש אפשרות להביא מצלמת וידאו או שלא יכניסו עם זה?

animfanatic

New member
מישהי יודעת איפה אפשר

למצוא בפליקס וידאו שברקע יש את השיר החדש של בריטני והסרטון עצמו על טוקיו הוטל או רק על ביל אני לא זוכרת...

ElinorLahav

New member
אממ...

זה השירים ניראלי מהדיסק זימר נכון?! אם כן אז אי חושבת שאין אותם באנגלית .. רק ת'שירים של שראיי ואם יש אז אני לא מכירה ! * ישלי שאלה לא קשורה * נכון הפיק שכתבת בשירשור של הפיקים למה לא המשכת אותו חיכיתי לזה ואמרת שתמשיכי היום !!!!! עכשיו את חייבת לנו 2 פרקים

N i t z a n 42

New member
כנסי!

לא לכל השירים יש תרגום לאנגלית ממה שכתבת יש רק לwo sind eure hande שזה עדיין לא הוקלט זה רק בהופעות בנתיים קוראים לזה באנגלית -Rais your hands live every second -בגרמנית: Leb' die Sekunde

N i t z a n 42

New member
מה?! אף פעם לא שמעת אותם?! אז כנסי!

בטח שמעת ופשוט לא שמת 3> שזה מצימר.. הנה השירים בסקרים שמתורגמים מצימר: ready set go dont jump love is dead sacred on the edge break away forgotten children by your side

ElinorLahav

New member
אהההה חח אני מכירה את כולם !

כננראה באמת לא שמתי לב
תודה בכל אופן

animfanatic

New member
תודה ../images/Emo140.gif ובקשר

למצלמת וידאו מישהי יודעת אם אפשר להביא?

LiHiLuSh

New member
אמ נירא לי שכן אני מביאה,

מצלמה רגילה אלב חברה שלי מביא את הוודיו ^^,

LiHiLuSh

New member
חח נכון אהאה לצלם אותו ואז בבית כל יום ליראות

את זה שוב ושוב ושוב ושוב ולעשות לו קלוז אפ לפרצות ולעינים ותטוסיק
בשעת ההופעה חח וליראות גם את זה

dorkiflitz

New member
אין גרסה גרמנית לשיר

הוא בוצע לאירוע התרמה לפליטי דראפור. הם עשו קאבר של ג'ון לנון (נראלי) ועוד המון אמנים עשו קאברים והכל הקאברים הוכנסו לתוך דיסק שקוראים לו אינסטנט קרמה. אני בטוחה שלא פיספסת את הקליפ החרוש של working class hero שמשודר בלי סוף באמטיוי.. גרין דיי חידשו את זה גם באותה מסגרת.. מקווה שהבנת את הפואנטה. (פאק איך התסבכתי עם עצמי.. אני צריכה ללמוד לבטא את עצמי בכתב..)

למעלה