שאלה

hawa2

New member
שאלה

אני מזה מבולבלת,עכשיו למי מהחברי הלהקה ישש חברהה ולמי אין??

תשובה:

זאת מאי מהמשתמש של חברה שלה XD לדני יש חברה - אוליביה להארי יש חברה -איזי לטום יש חברה - ג'יוואנה. ורק דאגי רווק, got it?

עונה...

אוקיי דני- רווק נפרד מאוליביה. טום- עדיין עם ג'יוואנה. הארי- עם אייזי. דאגוש- רווקון חמודון. מקווה שעזרתי...^^

hawa2

New member
פשוט

מאי אמרה שהם עוד חברים,וstasia אמרה שנפרדו,שאלתי אחת משניהן אם נפרדו או לא. וסתם בא לי לדעת על דני.

D o u g i e

New member
ooo

וול, אניוואי אני מאי אז אני אמרתי לך שהם ביחד..XD ות'אמת, אינלי מושג.

kelly7i

New member
זה שמועות כאלה שהם נפרדו,

אין תמונות שלהם מעכשיו שהם יחדיו, ככה שצריך לחכות לאיזה רמז\הצהרה שיבואו מתישו..

McSon of Busted

New member
לא מבינה מה כלכך משנה לכם לדעת.

החיים הפרטיים של דני תעזבו אותו. *בת אל זה לא מכוון אלייך לא ידעתי לאיפה לשרשר* DD:

butbut

New member
חח תשמעי,שמועות מאז ומעולם עניינו אנשים

זה מסקרן,זה מעניין..למה לא? בקיצוור,ברגע שיקרה משהו נודיע[אחת מהמעדכנות].

butbut

New member
חח כעע,בדיוק.אבל חוץ מזה..החיים הפרטיים

של מקפליי בתכלס מעניינים,כי כולם רוצים לדע ה-כ-ו-ל על מי שהם מעריצים:]

נממ אני שמעתי שהדאגסטר יוצא עם מישהי ששמה

האנה. זה מה שהיה כתוב לו בפייסבוק לפני שהוא מחק אותו באכזריותו ><

shakedy69

New member
לא כבר לא..

הם היו ביחד איזה חודשיים לפני שנתיים או משהו כזה, הם אף פעם לא הודו בזה והוא אפילו אמר שהוא לא מכיר אותה בכלל. אבל לפני כמה ימים היה ראיון איתה בעיתון של ילדים ואחת הילדות שאלה אותה איך זה היה לצאת עם דאגי ממקפלי?אז היא ענתה שהיא אהבה אותו מאוד ושדאגי מקסים והכול אבל כל פעם שהם יצאו ביחד הוא מזהים אותו מעריצים וזה לא נתן להם פרטיות וזמן להיות אחד עם השני ובגלל זה הם ניפרדו. בכל מיקרה היא שחקנית בהוולייווקס שזאת סידרה בריטית ואחותה גם שחקנית באיסט אנדרס, והיא ניראת דווקא חמודה אז אינוויאזזזז הם כבר לא ביחד ודאגי נישאר לבדו בנתיים...

למעלה