שאלה

שאלה

איזה תופעות לוואי יש לאחר ששותים 6 שוטים של ייגר? זה נחשב הרבה בלילה? ואני יודעת שזה לא ממש קשור לפה אבל אתם בטוח יודעים...

המממ....

לדעתי שאט 1 של ייגר זה יותר מדי ייגר, אבל זה רק בגלל שאני לא אוהבת סירופ לשיעול. בכל מקרה, זה לא מעט, אבל אני לא יכולה להגיד לך מה 6 שאטים יעשו כי זה תלוי בקיבולת אלכוהול של הבנאדם ששתה אותם. מקסימום לא יהיו לבנאדם שוב כאבי בטן או כאבי גרון לעולם
בכל מקרה, רק רציתי לתת ח"ח על הכינוי הדפש מודי.....

shak shaki

New member
זה שונה מאדם לאדם

כמות של 6 שוטים בעיקרון אמורה להשפיע על בנות בצורה די רצינית, על בנים פחות (בהכללה די גדולה. שוב, זה שונה מאדם לאדם)

Ronnie O

New member
או על שמנות

לא כלכך, ועל רזים/רזות די מהר... או על שריריים ושריריות לא כל כך... ועל רכרוכיים יותר. בקיצור זה תלוי במשקל וביחס מסת השומן והשריר שלך בגוף. שומן סופח יותר אלכוהול ושריר פחות. אם אתה שוקל מעט תשתכר מהר יותר ואם הרבה- פחות מהר.

The German

New member
שומן "סופח" ??!!

אם אני שוקל 80 קילו ובעל 15 אחוז י שומן בגוף לעומת אדם השוקל 80 קילו ועם 30 אחוזי שומן בגוף, אזי אני ישתכר מהר יותר??? זה תלוי בחילוף חומרים, גודל עקב "פריסה" וכמות הדם, ושריר דורש יותר כלי דם, למעשה כאשר שריר גדל נוצרים כלי דם חדשים. גם בשומן אבל פחות.

Ronnie O

New member
שומן "סופח" !!!!

כמוסן שזה לא ההסבר המדעי, אבל גם מלח לא סופח, יו קנואו... :) ומה הדרמה? רילקס מותק
ולהפך. הבחור עם יותר אחוזי שומן בגוף ישתכר מהר יותר..

Ronnie O

New member
אהההה :) אז עכשיו הבנתי

פשוט הרבה זמן לא כתבתי בפורום חד"כ... ;)

nunimon

New member
אי אפשר לענות כי אין מספיק נתונים.

זה תלוי בהקפים,בהגדרתך למה זה לילה (שעה? שעתיים? חמש שעות?) במין, בשעה, בעייפות, בניסיון ובמצב רוח. בואי נגיד שאישה רזה, לא מיומנת בשתיה, שעת לילה מאוחרת, קצת עייפה ומצוברחת - לא תצליח לעמוד על הרגליים אחרי... זה לא נחשב מעט בלילה אם הלילה הוא כשעתי. תופעות הלוואי הם כאבי ראש, סחרחורות, בחילות, אי שיווי משקל, אי צלילות הדעת, אי יכולת לקבל פרספקטיבה מרחבית ועוד הרה דברים מגניבים שבעיקר מגיעים בבוקר למחרת. כדאי שאם בא לך לנסות - יהיה מישהו שמאד קרוב לליבך באותו הלילה, ובעיקר אל תעלי על ההגה

וואי חידשתם לי

לא ידעתי שרזים משתכרים מהר יותר ושמנים פחות.. טוב לדעת.. עכשיו אני מבינה למה אחרי צ'ייסר אחד אני כולי מתה

למעלה