שאלה

shiran1232

New member
שאלה

תגידו, מישהו יודע אם מה קשור נמצאים בארץ עכשיו או בחו"ל??

אסוש3

New member
אחח אחח..

כמה שהילדה ההההההזאת חכמה
חחחח רררררררותם יודעת מי אנננננני ? ((= אם לאאאאאאאא נסלח [[;

shiran1232

New member
פשוט שאלתי כי אני רוצה ללכת להופעה ו..

ושמתי לב שבשבועיים האחרונים לא היה בעיתון פירסומות של ההופעה שלהם, ובדרך כלל יש...ואני זוכרת שבתוכנית הם אמרו מלא פעמים שהם נוסעים, אבל אולי זה היה סתם בשביל הצילום...תודה בכל זאת!

רותם1232

New member
כן גמאני לא מבינה מתי הם נוסעים

ואם הם בכלל נוסעים... אבל אני ידועת שהם בנובמבר חוזרים להופיע בבמות ובטלויזיה=] ולדעתי הם בטוח יצאו לאנשהו אולי מאוחר יוותר.. כי עכשיו מלא מלא נוסעים ויש להם הופעה בסוף נובמבר- ב30.11.07 יום שישי, בתיאטרון היהלום ברמת גן בשעה 22:00 ליותר פרטים ולהזמין כרטיסים את יכולה להיכנס לכאן: http://www.habama.co.il/Pages/Event.aspx?Subj=7&Area=2&EventId=1280 =))

אסוש3

New member
כן כן זאת אניייי..

כן זאת אני חחחחחחחחחח
סתם לא קשור D= קקקקקקקקיצור אוהבת אותך [:

רותם1232

New member
=)

נבייייי גמאני מתה עלייייייךךךךךך ושירן, מסכנה, גם בשישי את בצבא=/ חח גם זמני יבוא עוד פחות משנה :(( לא נורא אבל בטוח יהיו להם עוד הופעות בקרוב :]] אני אדווח לך פה את תרצי =]

shiran1232

New member
תודה מאמי!!!!!

האמת שעוד לא התגייסתי, אני מתגייסת ב-24 באוקטובר, ויש הרבה סיכויים שבתאריך הזה אני לא אהיה בצבא, אבל אני סתם מרחמת על עצמי, אל תשימי לב! :) בכל מקרה המון תודה!!!!

רותם1232

New member
בקשה מאמי =)

טוב אז כשתתגיסי, גיוס קל וטירונות קלה=) אם זה אפשרי בכלל :S חחחחחחחחחח אצלי זה עוד זמני עד שאני אקבל את המנילה או איך שלא קוראים לזה, אבל זמנית אני גם מתגייסת ב27.10

רותם1232

New member
יאא איך לא שמתי לב=]

אם באמת תתגיסי ב24.10 אז את מתגייסת יום לפני היומולדת של ציון :)))))))))

shiran1232

New member
חח כן, נכון!

איך התאריך שלך הוא ב-27 ועדיין לא קיבלת מנילה???

shiran1232

New member
אה חח הבנתי...

התאריך עוד ישתנה לך בהתאם לתפקיד...בכל מקרה שיהיה בהצלחה!

רותם1232

New member
תודה מאמי גם לך=]

וכן אני יודעת שזה גם ככה ישתנה.. יש שמועות שהמנילה אמורה להגיע השבוע :)

למעלה