שאלה

שאלה

יש לי שיער חלק גלי כזה...הוא די נפוח ועד לא מזמן הייתי עושה קבוע מחליק ואתמול המחליק התקלקל לי מסיבות מסוימות.. וקשה לי מאוד בלי המחליק אני רגילה לשיער חלק ... משהו יכול לתת לי איפים לשיער??איך הוא יכול להשאר יפה בלי מחליק?? ד"א התספורת שלי היא: מדורג עם פני לצד שיער באורך בינוני..ושיער די שמן איזה מסכה כדאי לי לשים?איזה שמפו??מרכך אם בכלל??.איזה תסרוקות יפות יש שאני יכולה לעשות??..סרטים קשתות משהו... חג שמח לכולם!!!

ממליצה....

שמפו מעולה וגורם לשיער להיות חלק רק מהחפיפה הראשונה זה הרבל אסנס.... מרכך לכי על דוקטור פישר..הוא מעולה ומשאיר את השיער רך גם אחרי השטיפה... לגבי תסרוקות תשימי תמונה של מבנה הפנים שלך או תתארי לי את מבנה הפנים שלך ואתאים לך תסרוקת...=] ואל תעשי קבוע מחליק,את תתחרטי על זה ושיערך ישרף...השיער נשרף ממחליקים ופן...נשרף בהדרגה עד שממש רואים את זה ויכול להגיע כל זה למצב שהשיער יראה שרוף גם אחרי הפן או החלקה..לא ממליצה קבוע על מחליקים ופנים..אפשר לטפח את השיער עם קרמים והכל..לא חייב החלקות....

מבנה הפנים שלי הוא..

פנים די ארוכות..עם מצח די גדול...שיער שחור פנים בהירות.. נמשים..מה את יכולה להתאים לי??.

מתאימה לך....

יש לך פנים ארוכות ומצח גבוה אז מומלץ: 1)לא ללכת עם שביל לצד 2)מומלץ ללכת עם פוני 3)לא לקחת את השיער רחוק מהפנים 4)יש את האפשרות לגזור שפיצים בצדדים של המצח ככה שזה נותן הרגשה ותחושה לאחרים שהמצח קטן 5)לא לעשות גובה בקודקוד. בקיצור כל התספורות שכוללות את הכללים האלו יעשו לך תסרוקת נפלאה....אפילו דירוג משמעותי עם פוני לצד יעשה הבדל.... בעיקר אם השיער ארוך....שווה להאריך שיער להשאיר אותו ארוך עם דירוג ופוני לצד.... ונמשים זה מדהים

nickey

New member
אוקיי,

דבר ראשון, לא כולם נמצאים פה באותו הזמן. דבר שני: עם איזה שמפו ומרכך את חופפת? מה תדירות החפיפה? האם את שמה מסיכה לשיער? באילו חומרי עיצוב לשיער את משתמשת? תסרוקות שונות תמיד ניתן למצוא בגוגל או בעיתוני נשים/נוער. דבר שלישי: האם את מתכננת לקנות בקרוב מחליק חדש או שזהו, נמאס לך?

...

אני בדרך כלל חופפת עם כיף ומרכך של דאב סרום החדש.. אני חופפת אחת ליומיים..ומסכה של קרמה או של לוראל..וקרם לשיער של וולה... אני לא מוצאת תסרוקת שאני יכולה לעשות הכל נראה יל מסובך... ואני לא מתכוונת לקנות מחליק.. איזה טיפים את/ה יכול להביא לי.??.

nickey

New member
ראשית - אני בחורה ../images/Emo8.gif

שנית - תדירות החפיפה נראית לי סבירה. האם השמפו+מרכך הם ייעודים לשיער שלך? כלומר, אם יש לך שיער יבש/צבוע/רגיל, את לוקחת שמפו ומרכך שכתוב עליהם שהם מיועדים לשיער כמו שלך... אני לא ממש התלהבתי מקו מוצרי השיער של קרמה, אבל זו רק אני. לוריאל אמורה להיות מעולה. מה צבע קופסת המסיכה שלך? ושוב - לאיזה סוג שיער היא מיועדת? האם גם קרם השיער של וולה ייעודי לסוג השיער שלך? כל העניין כאן הוא להתאים את מוצרי השיער לסוג השיער שלך. את קצת סותרת את עצמך יקירתי
כתבת בהתחלה שהתרגלת לשיער חלק, אבל מנגד רשמת גם שלא תקני מחליק, אז איך תגיעי לתוצאה שהתרגלת אליה? הרי לא ניתן להחליק את השיער בעזרת קרמים כבמטה קסם. תמיד צריך קצת עזרה בנושא

מיכי7

New member
אנסה לעזור../images/Emo13.gif

קודם כל אני ממליצה לחפוף בשמפו ומרכך של הוואי, ושל רוטס (מחומרים טבעיים). אם את מחפשת מסיכה אני ממליצה על של קרסטס.. ואני ממליצה לך להכין גם חליטת צמחים ולשים קצת על שיער רטוב אחרי המקלחת, זה מקל על הסירוק, עושה את השיער נעים יותר ובריא יותר..

למעלה