שאלה

שאלה

משהו יכול להסביר על החלקת קליאופטרה...אבל הכל..בפרט פרטים..כי אני לא יודעת כלום על זה..רק שמעתי קצת

מסבירה

צובע את השיער לשחור....מליק את השיער פחות או יותר..לא לגמרי כמו החלקה יפנית אבל עושה לו החלקה יפה..... החומר עצמו עולה 200 שקל וניתן להזמין אותו מהאינטרנט גם.....=] עוד משו?

קודם כל תודה על ההסבר שלך..

איזה טוב שהוא צובע את השיער לשחור..כי גם ככה שחור זה הצבע הטבעי שלי.. איפה אפשר להשיג את ההחלקה מלבד האינטרנט??יש לך אולי תמונות של אנשים שעשו את ההחלקה??וכמה זמן ההחלקה נשארת?

עונה...

שמעתי על אנשים שעושים את זה פעם בחצי שנה.... זה שחור לא סתם..זה שחור פחם כזה..ממש ממש שחור.... אמ...במספרות אפשר אני מאמינה.... ויש אלפי תמונות של זה...כתבי בגוגל:החלקת קליאופטרה ותלחצי שם על התמונות.....יש שם המון....=]פשוט להעלות לפה איזה 10 תמונות זה יהיה מוזר

avishagi

New member
אני עשיתי כבר פעמיים

ומאוד ממליצה. היה לי שיער גלי אבל ממש נפוח ולא הסתדר לי עם מלא חומרים ופנים כבר נמאס לי לעשות אז עשיתי את ההחלקה זה כמו חינה ממש שחורה ששמים לך על הראש ואת נשארת עם זה 8-10 שעות וזה מתקשה ועושה כאב ראש נוראי אבל אין מה לעשות בשביל להיות יפה צריך לסבול נכון?! אח"כ שוטפים את זה, זה לוקח מלא זמן ובקבוק שלם של קונדישינר וכול הגוף מתמלא בבוץ השחור והאמבטיה גם, דיי ג'יפה כל הסיפור הזה למען האמת אבלללללללללל בסופו של דבר יש לך שיער חלק, שחור מבריק, גולש על הכתפיים ואת יוצאת מהמקלחת ולא צריכה לעשות כלוווווווום לא חומרים ולא פנים, ולי זה ממש שינה ת'חיים. להכנס לבריכה בלי לדאוג אח"כ איך השיער התייבש וכאלה חסרונות- טיפלה מייבש את הקצוות אז צריך לגזור מדי פעם וגם השיער נהייה יותר שביר ועדין כי החומר מדקק את השערה אז צריך לנהוג בו בעדינות בסירוק- רק שמתייבש קצת וכאלה, אסור פנים ומגהף שיער ואסור לצבוע אותו אחר כך או להבהיר לפחות לא עד שהוא אורך. ואפ כבר יש לך שיער שחור כמו שלי היה אז זה בכלל מעולה כי זה נראה ממש טבעי לפעמים נשארים קצת גלים אבל הם גולשים ולא נפוחים ככה שזה יפה יותר מחלק חלק אם השיער שלך יותר מתולתל אולי תאלצי לעשות פעמיים בהפרש של שבועיים ולסיום- עשיתי פעם ראשונה אצל אמיר שגב בתל אביב, יצא מצויין אבל המחיר- 700 ש"ח היה ממש יקר. זה היה על 2 קופסאות ובפעם השנייה עשיתי במספרת האחיות באור עקיבא- 400 ש"ח ויצא גם מצויין וגם נורא מצחיק שם בהצלחההההההההההה

תודה לך..

אמרו לי שההחלקה עולה סביבות ה200 ש"ח... איפה אני יכולה לקנות את זה??ולכמה זמו זה נשאר?(מאוד חשוב לי לדעת)

והחומר גם מחליק את השיער?

וכמה זמן ההחלקה נשארת אחרי שמשתמשים בחומר?ואיך משתמשים עם זה?

לא הבנתי כ"כ את התהליך...

משהו יכול הלסביר לי הכל בפרטי פרטים..וגם לגבי העלויות

מה שאני יודעת זה ש..

החומר עצמו עולה 200...אפשר לעשות בשימוש ביתי ואפשר במספרה..כמובן שבמספרה זה יוצא הכי מקצועי והכי טוב ויפה....במספרה אתה יכול לעשות את זה במחיר כפול מהעשייה הביתית

תודה...

לכמה זמן נשארת ההחלקה?? והאם זה מומלץ?והאם אפשר לעשות את זה בבית וזה ייצא יפה?

my spirit

New member
די להקפיץ כל שניה

לא כולם פנויים באותו רגע כדי לענות לך. לא חסר אנשים עם שאלות .

למעשה

שמעתי על בנות שמחדשות את ההחלקה כל חצי שנה... מומלץ אני לא יודעת..אני לא בעד החלקות..כמובן שאם כבר מזיק אז פחות מהחלקה יפנית. ואם את יודעת לעשות בבית אז זה יצא יפה סביר להניח

avishagi

New member
אני אשתדל לפרט יותר...

את מגיעה למספרה אם יש לך שיער קצר קופסא אחת תספיק אם ארוך אז 2 קופסאות כל קופסא עולה 200 ש"חל אומנם אבל עם העבודה במספרה זה יוצא כפול כסף כי זה הרבה עבודה. הספרית לוקחת חלק חלק מהשיער ומורחת עליו את החומר וזה לוקח זמן כי היא חייבת לעשות יסודי מהשורש בלי לפספס שום נקודה. אם תעשי בבית אני בטוחה שזה יצא הרבה הברה פחות טוב כי את בטוח תפספסי חלקים ונקודות בשיער ובשורש ואז הם לא יוחלקו! אז עדיף להשקיע את הכסף ולעות במספרה לפחות בפעם הראשונה כדי שתראי איך עושים בכלל. אחרי חצי שנה 8 חודש כבר יש שורשים ואז חוזרים על השורשים זה עולה הרבה פחות מהפעם הראשונה כי צריך מעט חומר. בדר"כ החומר עולה 200 ש"ח והעבודה 100ש"ח במספרה. אז זה יוצא בין 350 ל700 ש"ח תלוי בשיער שלך. ההחלקה נשארת לתמיד על השיער ורק השורשים שגדלים צריך לחזור עליהם מן הסתם. אם יש לך עוד שאלות דברי איתי

למעלה