אני עשיתי כבר פעמיים
ומאוד ממליצה. היה לי שיער גלי אבל ממש נפוח ולא הסתדר לי עם מלא חומרים ופנים כבר נמאס לי לעשות אז עשיתי את ההחלקה זה כמו חינה ממש שחורה ששמים לך על הראש ואת נשארת עם זה 8-10 שעות וזה מתקשה ועושה כאב ראש נוראי אבל אין מה לעשות בשביל להיות יפה צריך לסבול נכון?! אח"כ שוטפים את זה, זה לוקח מלא זמן ובקבוק שלם של קונדישינר וכול הגוף מתמלא בבוץ השחור והאמבטיה גם, דיי ג'יפה כל הסיפור הזה למען האמת אבלללללללללל בסופו של דבר יש לך שיער חלק, שחור מבריק, גולש על הכתפיים ואת יוצאת מהמקלחת ולא צריכה לעשות כלוווווווום לא חומרים ולא פנים, ולי זה ממש שינה ת'חיים. להכנס לבריכה בלי לדאוג אח"כ איך השיער התייבש וכאלה חסרונות- טיפלה מייבש את הקצוות אז צריך לגזור מדי פעם וגם השיער נהייה יותר שביר ועדין כי החומר מדקק את השערה אז צריך לנהוג בו בעדינות בסירוק- רק שמתייבש קצת וכאלה, אסור פנים ומגהף שיער ואסור לצבוע אותו אחר כך או להבהיר לפחות לא עד שהוא אורך. ואפ כבר יש לך שיער שחור כמו שלי היה אז זה בכלל מעולה כי זה נראה ממש טבעי לפעמים נשארים קצת גלים אבל הם גולשים ולא נפוחים ככה שזה יפה יותר מחלק חלק אם השיער שלך יותר מתולתל אולי תאלצי לעשות פעמיים בהפרש של שבועיים ולסיום- עשיתי פעם ראשונה אצל אמיר שגב בתל אביב, יצא מצויין אבל המחיר- 700 ש"ח היה ממש יקר. זה היה על 2 קופסאות ובפעם השנייה עשיתי במספרת האחיות באור עקיבא- 400 ש"ח ויצא גם מצויין וגם נורא מצחיק שם בהצלחההההההההההה