לא מדוייק
ואני אענה על ידי סיפור: לפני כמה שנים, כשעוד הייתי צעיר ויפה והתפרנסתי לי מאבטחת טיולים כחובש, יצאנו מספר חבר'ה ללוות טיול שנתי של כיתות י'. לאחד המע"רים בטיול, בחור שרק עכשיו השתחרר מיחידה מאוד מיוחדת ואיכותית, "שיחק המזל" ואחת התלמידות החליטה שהוא מוצא חן בעיניה ובמשך היומיים הראשונים של הטיול פלירטטה איתו בכל רגע אפשרי, השתרכה בסוף הטור כדי להיות איתו, ישבה איתו (ועליו) בכל עצירה במסלול וניתלתה עליו בצורה שלא נתנה מקום להבין משהו אחר. בערב השני של הטיול (לקראת הלילה האחרון), כשראיתי את הבחור "מתארגן", ניגשתי אליו - בתור החובש האחראי של הטיול ובעיקר בתור חבר - והמלצתי לו שלא יעשה שטויות. הוא מצידו אמר שהילדה הזמינה אותו לחדר והבטיחה לדאוג שהחברות שלה לא יהיו שם. תחת המלצה פולנית ("אתה ילד גדול, תעשה מה שנראה לך, רק תזכור שלדעתי אתה טועה...") הבחור הלך לחדר של הילדה וכשחזר באמצע הלילה לחדר הצוות, סיפר לי שברגע האחרון הוא החליט לגדל שכל ולהסביר לה שכל העניין הוא טעות ושלא יקרה בינהם כלום. היא, כמובן לקחה את זה מאוד קשה ובכתה לו במשך חצי לילה. To make a long story short , למחרת בבוקר היא הלכה וסיפרה לכולם שהוא אנס אותה בלילה. כמובן שבאותו רגע התחיל להתגלגל כדור שלג, שגרם לעצירת הטיול, לחקירות של המאבטח, הילדה וכל הצוות, להפסקת העסקתו עד סיום ההליכים (מי ייקח סיכון ויוציא אותו לטיול אחר?) ולהמון כאב ראש... את הבחור הצלחנו להוציא זכאי, בסופו של דבר, בגלל סתירות בסיפורים של הילדה, אבל את התקופה שכתם כזה התנוסס מעל שמו הטוב הוא לא יישכח כל כך מהר. לפעמים לא ממש מזיז לנהג באופן פיזי שנוגעים בו, הוא סתם בחור נבון שדואג לשמו הטוב....