שאלה

שאלה

יש לי שאלה. אני מתכננת ללמוד בשנה הבאה לקנדה ואמרו לי שפתיחת תיק הגירה מוריד לי את שכ"ל בהמון!!! האם אני יכולה להגיש את המסמכים האלו לבד או שאני אצטרך עו"ד טוב ואיפה אפשר למצוא עו"ד טוב? וכמה זמן כל זה יקח בערך?? תודה

לא צריך עורך דין הכל פשוט ומוסבר היטב.

צריך להזמין טופס מביטוח לאומי בישראל לגבי שמות מעסיקיים ותשלומיהם, כדי שהתאריכים בבקשה שלך יהיו מדוייקים. (אין צורך כרגע להגיש את הטופס הזה אלא רק לדאוג שלא יהיו סתירות בין מה שכתוב בו למה שתכתבי בבבקשה), ולמלא טופס פשוט של 3 עמודים לשם את האגרה וזהוא.

תודה על האינפורמציה

יש לי רק שאלה קטנה: בשביל מה אני צריכה טופס מביטוח לאומי על מעסיקים? הרי אני נוסעת לשם לעבוד ( כמובן שאני אעבוד שם גם כסטודנטית) . אם תוכל להסביר לי ...

predoc

New member
למישהו יש הוכחה לאמירה שפתיחת תיק PR מורידה

את שכר הלימוד ?

תחפש בדפים קודמים

יש כמה אנשים שהעידו שבקולג' או באוניברסיטה שלהם כך נוהגים, יש כאלה שאצלהם זה אחרת. זה כניראה משתנה ממוסד לימוד אחד למשנהו.

predoc

New member
אם יכול לכוון אותי

אולי פיספסתי משהו כי עוקב על דברים בעניין הזה היה מישהו שכבר טען לאחרונה את הטענה הזאת אבל שביקשתי לדעת אם הדברים בוצעו בפועל לא חזר עם תשובה באותו שרשור אני ציינתי שאישור עבודה סגור של בן/ת הזוג אכן מאפשר קבלת הנחה ברישום למוסד אקדמי וגם קבלת ויזת סטודנט בנוסף לויזת העבודה הפתוחה שמקבל בן/ת הזוג

flafson

New member
אני העדתי

אצלי באוניברסיטת יורק כאשר ניגשתי לדבר עם האחראים על התשלומים באוניברסיטה שאלתי לגבי חברה שלי מה קורה אם היא בתהליך לקבלת PR וכבר רוצה להתחיל ללמוד. אמרו לי שלפי איזה חוק חדש מספיק הוכחה של פתיחת תיק הגירה כדי לקבל מחיר של תושב. חוץ מזה אמרו לי שלא לשאול אף אחד אחר כי הם הגורם הכי מעודכן באוניברסיטה. לגבי אם מישהו עשה את זה... תשאל אותי שוב בספטמבר הבא אני אגיד איך היה :)

למעלה