שאלה?

daniela24

New member
שאלה?

כמה זמן יכול להיות כבאי שעוד לא עבר קורס בתחנה? מה קורה עם הבית ספר שנסגר?

התשובה בגוף השאלה.

בית ספר סגור אין קורסים,למרות שהיו כמה קורסים מחוץ למסגרת בית הספר. כמובן אם כבר, מוציאים קורס חיצוני . זה בגלל, שיש הרבה כבאים ללא קורס ומתארגנים מבחוץ(בתחנות אזוריות). לגבי השאלה לכמה זמן ? תשובה:אני המתנתי מעל שנה וחצי לקורס ולפי סיפורים של כמה שאני מכיר זה יכול להיות מעל שנתיים. דני איפוק וסובלנות , זה סוד ההצלחה בנתיים דגור על החומר למד והכר את מערכת הכבאות שהיא בנויה מהמון יסודות אל תחשוב על זה וזה יבוא לבד. בהצלחה

daniela24

New member
אז תקשיב לזה,,,,

המפקד תחנה אמר לבעלי שהם לא יכולים להחזיק אותו בגלל שהוא כבר 8 חודשיים בלי קורס אז נשאר לא עוד חודש ושתבין שהוא אמר לו את זה בערב חג!!! בקיצור עשו טלפונים ואמרו שזה לא נכון אז הוא נכנס אליו ואמר לו את זה אז המפקד אמר לו שהוא יביא הוכחה שאפשר להיות בלי קורס הרבה זמן מה אתה אומר? תודה על ההקשבה!!!!!!!!!!!!

daniela24 שלום.

אני או כל גולש פה בפורום אינו יכול לתת לך מענה לסיטואציה בו אתם נמצאים מאחר שהפורום אינו גוף רשמי המייצג את שרותי הכבאות. לקבלת תגובה רשמית יש לפנות לתחנות הכיבוי עצמן או לנציבות הכבאות וההצלה. זה עניין פנימי וכל תחנה ומפקד לגופם,אני מקווה שהענינים יסודרו והכל יבוא על מקומו באחד מן הימים. בהצלחה.

FireRescue

New member
....

איך זה 8 חודשים? רק לא מזמן היה קורס כבאים בסיסי... וכמו ששלומי אמר לך אנחנו לא יכולים לתת לך תשובה מספיק טובה... את יכולה לפנות לנציבות או לנסות בפורום הרשמי www.102.co.il

למעלה