שאלה

white star

New member
../images/Emo54.gif חוצמזה שזה קטן בטרוף...

תמונות ערום של מפורסמים ב99% מהמקרים מזוייפות.

ואלו גם תמונות אמיתיות של

בראד פיט,למרות שיש לו ממש קטן, זה צולם אם אינני טועה בשנות ה- 90.והייה מעורב בזה משפט, או צוו איסור פירסום.אך בכול זאת זה דלף,למרות שיש עוד תמונות עירום שלו.

bulllli

New member
התמונה קטנה

לאחר מחקר מקיף במלתחות הבריכה, אפשר להגיד שהבולבול נראה בגודל רגיל לחלוטין. גם טום וגם בראד חתוכים.

מה הכוונה חתוכים?כאילו ברית?

איך אפשר לדעת,אני לא הכי מבדיל,גם סיימון רקס,ניראה חתוך לא?אולי אני לא מבדיל כי לא ראיתי זין עם עורלה,במציאות.

bulllli

New member
אני מכיר את התמונות שלהם

וראיתי אותן ברזולוציה יותר גדולה. והם חתוכים. הרבה אמריקנים חתוכים ולאחרונה הבנתי שהמגמה היא להפסיק לחתוך. אני בעד, חבל על כל חתיכה
שים לב שדניאל רדקליף לא חתוך- הכיפה שלו מכוסה בעור. זה ההבדל. ולגבי רקסי החמוד, בעת זקפה קצת קשה להבדיל- כולם כמעט אותו הדבר.

גם זאת אמיתית,אחת מיני עשרות

תמונות,וסרטים של סיימון רקס,ממת לצעות 3,ועוד סרטים וסדרות.לעומת התמונות השניות,שכוללות סצינות ממש נועזות,זאת סתם תמונה.בצעירותו הוא הצטלם לתמונות וסרטי גייז,למרות שהוא לא הומו,מישהי מבוגרת שהוא יצא איתה,ביקשה מימנו לעשות זאת,בכדי שיהיה להם כסף(אז הוא לא היה מפורסם)ויש לו את כול הנתונים,וגם זין ממש ענק.

וגם זאת אמיתית

של דיויד בקהאם,אפשר לשים לב לקעקועים,שלא מופיעים בתמונות השניות,לקחתי את זה מאתר שבחדשות שלו,כתב שדיויד בקהאם הצטלם בעירום מלא,ניראה לי לאיזה עיתון,והאתר הביא כמה תמונות,ניראה לי זה אמיתי,כי גם יש שם ברכילות,תמונות של אישתו עם חולצה שקופה,ותמונות של שניהם שהם הצטלמו לאיזה מגזין,בלי עירום מלא,אבל דיי נועזות,כלומר שהיא עליו וכזה,אז ניראה לי שאלו אמיתיות.וגם לו יש זין ענק.

bulllli

New member
דווקא עם הכוכב היה יותר יפה.

יכול להעיד שאבר לא נימול נראה פיזית הרבה יותר גדול, הוא לא מתכווץ כמו איבר חתוך. אבל במבחן החשוב- סקס, הכל הופך להיות פחות או יותר סטנדרטי.

רסקול

New member
אני למשל מעדיף לפנטז מה יש

להם בין הרגליים ולא לצפות בתמונות ולתהות "אמיתי? מזוייף?"

למעלה