שאלה איך עושים חתימה? כאילו זה שיש לרובכם מתחת להודעה שלכם, הדבר הקבוע הזה. תודה מראש על העזרה..
Z ZiV GiLbOa New member 10/10/07 #1 שאלה איך עושים חתימה? כאילו זה שיש לרובכם מתחת להודעה שלכם, הדבר הקבוע הזה. תודה מראש על העזרה..
נ נתוש של אוריה New member 10/10/07 #2 תכנס לכרטיס האישי שלך ושם יש לך מקום שכתוב "חתימה" לשם אתה מכניס מה שאתה רוצה וזה מופיע לך בסוף כל הודעה שתכתוב. נסה ואם לא יצליח לך - אשמח לעזור
תכנס לכרטיס האישי שלך ושם יש לך מקום שכתוב "חתימה" לשם אתה מכניס מה שאתה רוצה וזה מופיע לך בסוף כל הודעה שתכתוב. נסה ואם לא יצליח לך - אשמח לעזור
Z ZiV GiLbOa New member 10/10/07 #3 הצלחתי, אני חושב!! נתוש המון תודה, כתבתי לך גם תודה בחתימה!! ועכשיו נבדוק אם זה עובד!
נ נתוש של אוריה New member 12/10/07 #6 אתה באמת חמוד ../images/Emo9.gif אני אעלה יותר מאוחר הוראות במאמרים על הוספת חתימה ,אומנות השרשור ועוד... בינתיים אני לא עושה את זה , כי תפוז עושה לי "קצת" בעיות וכל הזמן נתקע לי..אולי מחר תודה על התודה בחתימתך !
אתה באמת חמוד ../images/Emo9.gif אני אעלה יותר מאוחר הוראות במאמרים על הוספת חתימה ,אומנות השרשור ועוד... בינתיים אני לא עושה את זה , כי תפוז עושה לי "קצת" בעיות וכל הזמן נתקע לי..אולי מחר תודה על התודה בחתימתך !