שאלה ...?

1515

New member
שאלה ...?

אני חדש באיביי, אני רוצה למכור מצלמה באיזה חבילה אני אמרו לבחור? ואיך אני מוצא את ישראל ברשימה הזאת? אני חייב להכניס את סוג המשלוח שהלקוח יקבל בדואר.... shipping

איפה הסתבכת?

עזוב את המחשבון של UPS, אתה לא שולח מארה"ב אני מניח... תרשום בטבלאות הפשוטות שלהם את עלות המשלוח שלך לפי חברת השילוח (דואר ישראל?), את העלות אתה יכול לחשב באתר רשות הדואר לפי משקל החבילה. בהצלחה.

1515

New member
הנה..

תודה על העזרה. אני חדש בעסק.. איך אני אדע כמה יעלה לי משלוח? ואיזה אופצייה אני אמור לבחור ?

1515

New member
אהה הנה..

אני בוחר את סוג החבילה מכאן? ואז רושם שם בדולרים? ומסמן world משהו..

לא מבין איפה אתה מסתבך...

באתר דואר ישראל אתה בודק עלויות משלוח, בדיוק בלינק שנתת. ומכניס את זה להקמת המכירה. לא מבין מה התמונה שאתה מצרף אמורה להגיד לי, "הנה" לא ממש עוזר

אההה הבנתי

תבחר other shipping methood או USPS...דואר רשום שנשלח מישראל ו/או EMS מגיע באמצעות לארה"ב USPS.

1515

New member
אני יכול גם להשתמש ב...

DHL, או אחת מחברות השילוח האחרות? כמובן אם הם יותר זולות...?

1515

New member
סתכל בבקשה.. מה אני עושה לא טוב?

בחרתי other shipping והוא מקפיץ לי את ההודעה הזאת .. מה לא עושה בסדר?

קודם כל...לא כדאי לך ללחוץ לתשובות

אנשים פה עוזרים מרצונם החופשי, ולא חייבים לעזור אם לא בא להם...לחץ והמון סימני שאלה מורידים מאוד את החשק לעזור. אל תשכח שיש לנו עוד חיים חוץ מלענות לשאלות. בכל אופן, אם אתה לא מבין את ההודעה...תחשוב אולי על קורס באנגלית או לפחות קורס באיביי. ההודעה אומרת בעברית פשוטה: נא להכניס לפחות צורת משלוח אחת פנים-ארצית.

1515

New member
לא להתרגז אחי...

אני מבין שכולם עוזרים מרצונם החופשי לא בא בטענות, להפך המון תודות ברגע שאני אדע גם אני אעזור. קראתי והבנתי שאני אמור לבחור אני בוחר באחד מהאפשריות שראית ואחרי שאני בוחר הוא מקפיץ לי את ההודעה שלא הכנסתי צורת משלוח.

1515

New member
הצלחתי אבל אני חושב שיש בעייה...

הצלחתי לעדכן אך ורק שבחרתי משלוח פנים באצות הברית. לא הצלחתי לעדכן משלוח world shipping .. או זה בסדר שבחרתי לשונית united state ואז משלוח world sipping? אני חדש באיביי רק יומיים בגלל זה אני שואל יותר מדי שאלות, מתנצל בכל מקרה. אשמח לתשובה.

תשובה

כדי לעדכן גם (גם, לא רק) משלוח בינלאומי חפש את כפתור האפשרויות, הוא יאפשר לך להוסיף משלוח בינלאומי. בכל מקרה, אני מציע לך להיעזר ב live help של איביי בפעם הראשונה...הם ידריכו אותך שלב אחרי שלב און-ליין. גם אני עדיין נעזר בהם מדי פעם...

למעלה