אז ככה....
מזונות עשירים במגנזיום: בשר,חלב,ירקות עליים ירוקים, נבט חיטה,דגנים מלאים,סויה,שקדים,קשיו,מולסה,שמרי בירה,שומשום,חמאת בוטנים,פיסטוק חלבי.
מזונות עשירים באבץ:גרעיני דלעת,קטניות,שומשום,קשיו,שקדים,קמח מלא,אורז מלא,ביצים,בשר,צדפות
מזונות עשירים בבבטא קרוטן:ירקות ופירות כתומים וירוקים כמו:חסה,תרד,אפונה,כרוב,אפרסמון,משמש,פאפאיה,אפרסק,גזר,בטטה,דלעת. מומלץ לצרוך בטא קרוטן בנוכחות שומן,זה מגביר את הספיגה. למשל: מרק דלעת מוקרם עם שמנת, סלט חסה עם שמן זית, ירקות בתנור עם זמן זית וכדומה. הרבה בריאות, נורית