שאלה! היי! מישהו פה יודע אם יש תוכנה מסויימת להכנת בגדים באינטרנט/במחשב? תודה!:)
D dana449 New member 19/10/07 #1 שאלה! היי! מישהו פה יודע אם יש תוכנה מסויימת להכנת בגדים באינטרנט/במחשב? תודה!
S Ss H A D A S sS New member 19/10/07 #2 היי אני יודעתעל תוכננהה. אוקי ככה יש תוכנה שקוראים לה סטייל זון(באנגלית) אני לא ממש יודעת איך כותבים את זה אבל בטח משהוא בהמשך יתן לך קישור להורדה של התוכנה... כאיכרון את לוקחת צורה של בגד שאת אוהבת ושמה אביזרים וגם צבעים.. וזה ממש מגניב..
היי אני יודעתעל תוכננהה. אוקי ככה יש תוכנה שקוראים לה סטייל זון(באנגלית) אני לא ממש יודעת איך כותבים את זה אבל בטח משהוא בהמשך יתן לך קישור להורדה של התוכנה... כאיכרון את לוקחת צורה של בגד שאת אוהבת ושמה אביזרים וגם צבעים.. וזה ממש מגניב..
S shiratel New member 19/10/07 #3 חפשי בגוגל Style Zone או במילה אחת Stylezone... תראי מה שזה ימצא לך
O oFka7 New member 20/10/07 #5 חחח או פשוט../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif להכנס ל www.stylezone.com
D dana449 New member 20/10/07 #6 תודה רבה אבל.. יש לכם עוד תוכנות כי הורדתי את זה כבר וזה ממש מסובך.. יש לכם עוד תוכנות? איך אתם עושים את זה?
תודה רבה אבל.. יש לכם עוד תוכנות כי הורדתי את זה כבר וזה ממש מסובך.. יש לכם עוד תוכנות? איך אתם עושים את זה?