שאלה

שאלה

שלום, יש לי בעייה : אתמול פוטרתי. עקב כדור שלג שלא ניתן היה לעצור כנראה. יחסים של השפלה וזלזול מצד בעלת כוח בעבודה - (אשר חששה מאוד למעמדה בעקבות כניסתי לתפקיד) - ובעקבות כך אי שתיקה שלי - הביאו את הבוס לפטר אותי. שיא השיאים היה בצעקות שלה אליי מול אנשים - וצעקות חזרה שלי שלא תצעק. מאז היתה מלחמה קרה ואסיפת אנשים על ידה נגדי. אני מצידי - עד כמה שאני לא "יחצ"נית גדולה" - ניסיתי להיות הכי ידידותית שאפשר - עם כולם. אני נמנעתי מלספר לבוס על מנת לא ליצור רושם רע כבר בהתחלה. שלא יאמר "זו רק התחילה וכבר בעיות"... זו לא פעם ראשונה שזה פוגש אותי. אהבתי מאוד מאוד מאוד את העבודה. מישהוא אולי יכול לעזור עם תובנה לפעם הבאה ? אני כל פעם מאבדת את מטה לחמי ומקור כבודי העצמי !!! מה יהיה איתי ??? מה לתקן שלא יקרה שוב ? מה עשיתי לא נכון ?

ב ת ח ו ה

New member
למיכלי

"זו לא פעם ראשונה שזה פוגש אותי. " מדוע זה מתרחש כל פעם ?...קיים בך דפוס מסויים שאת צריכה להבינו .. אנחנו מזמנים לנו התרחשויות בהתנהגויות שלנו. תחשבי על זה בת חוה

שלום לך!

ציינת שזה לא פעם ראשונה שמקרה כזה קורה לך. האם את יכולה לספר לנו על עוד כמה מקרים כאלה מעברך? אלינור.

שימי זיין

קודם כל תשחררי ועל תתני לזה להיות בתוך מחשבותייך אני מזהה אצלך את הצדק והאמת קשה לך לקבל שליטה וחוסר צדק אז אני מציעה לך תמשיכי להיות מי שאת עוד יגיע יום כאשר את תחליטי בתוך נפשך להיות ליד אנשים ומקומות שנותנים לך תחושה הכי טובה את תקבלי זו רק החלטה שלך עם עצמך לצערינו בעולם יש אנשים שצוברים כוח ומשתמשים בו לרעה אך עם כולנו נשחרר ונתעלם מהבלונים הנפוחים זה פשוט יתפוצץ ולא יתקיים .......היי תגידי אמן את עושה הכל נכון כי זה דרכו של המסע תחליטי לעצמך להרגיש רק טוב ממני באהבה

למעלה