שאלה

שאלה

שלום, יש לי בעייה : אתמול פוטרתי. עקב כדור שלג שלא ניתן היה לעצור כנראה. יחסים של השפלה וזלזול מצד בעלת כוח בעבודה - (אשר חששה מאוד למעמדה בעקבות כניסתי לתפקיד) - ובעקבות כך אי שתיקה שלי - הביאו את הבוס לפטר אותי. שיא השיאים היה בצעקות שלה אליי מול אנשים - וצעקות חזרה שלי שלא תצעק. מאז היתה מלחמה קרה ואסיפת אנשים על ידה נגדי. אני מצידי - עד כמה שאני לא "יחצ"נית גדולה" - ניסיתי להיות הכי ידידותית שאפשר - עם כולם. אני נמנעתי מלספר לבוס על מנת לא ליצור רושם רע כבר בהתחלה. שלא יאמר "זו רק התחילה וכבר בעיות"... זו לא פעם ראשונה שזה פוגש אותי. אהבתי מאוד מאוד מאוד את העבודה. מישהוא אולי יכול לעזור עם תובנה לפעם הבאה ? אני כל פעם מאבדת את מטה לחמי ומקור כבודי העצמי !!! מה יהיה איתי ??? מה לתקן שלא יקרה שוב ? מה עשיתי לא נכון ?

יפעת*

New member
אני חושבת

שכל הכיוון שלך שגוי. למה את חושבת שבעלת כוח חששה מכניסתך? אולי עשית דברים בדרך לא מתאימה ולכן? כשנכנסים לעבודה חדשה, לא חשוב כמה את צודקת או כמה לא הוגן היחס שאת מקבלת, צריך לראות את הסביבה וללמוד אותה לפני שנכנסים בכוח, הרבה פעמים דברים הם לא בדיוק כמו שהם נראים מבחוץ.

סקסיית

New member
ע"פ כתיבתך שלך

זו לא הפעם הראשונה שזה קורה. תעשי חושבים, מה את עושה שגורם לאנשים להתאגד נגדך? האם את מרכלת? האם את לא עובדת טוב? האם את מצפה לדברים שונים שלא הוסדרו מראש? האם את מלכלכת על ההנהלה? בקיצר - תבדקי את עצמך עם יד על הלב, אף אחד לא יודע מה לא טוב אצלך, רק את. בהצלחה

misty10

New member
מקווה שיעזור.

אני גם חושבת שאת צריכה לעשות חושבים מה את עושה לא נכון או לא בסדר. אבל!!! מדוע לא ערבת את הבוס בצורה עדינה שזאת וזאת עושה ככה וככה... וזה פוגע בך בצורה כזאת כלומר לא להתעלם מהבעיה ולא לנסות להחליק אותה, אלא לטפל בה. ואם זה קורה כל הזמן... כנראה שאת פשוט לא יודעת לטפל בבעיות שנובעות מיחס לא טוב אליך, כדאי לגשת לאיש מקצוע, שיתן לך כלים טובים יותר כדי להתמודד עם הבעיה. לי הייתה בעיה דומה ותמיד עפתי כמו טיל מכל עבודה שמצאתי בכל מקצוע שהוא... הייתי אצל קלינאית תקשורת שפתרה לי את הבעיה (לדעתי) כי זה היה לפני כחודש ועכשיו אני מחפשת עבודה... אבל יש לי כלים טובים יותר להתמודד עם בעיה כזאת. בהצלחה

למעלה