שאלה

שאלה

שלום, יש לי בעייה : אתמול פוטרתי. עקב כדור שלג שלא ניתן היה לעצור כנראה. יחסים של השפלה וזלזול מצד בעלת כוח בעבודה - (אשר חששה מאוד למעמדה בעקבות כניסתי לתפקיד) - ובעקבות כך אי שתיקה שלי - הביאו את הבוס לפטר אותי. שיא השיאים היה בצעקות שלה אליי מול אנשים - וצעקות חזרה שלי שלא תצעק. מאז היתה מלחמה קרה ואסיפת אנשים על ידה נגדי. אני מצידי - עד כמה שאני לא "יחצ"נית גדולה" - ניסיתי להיות הכי ידידותית שאפשר - עם כולם. אני נמנעתי מלספר לבוס על מנת לא ליצור רושם רע כבר בהתחלה. שלא יאמר "זו רק התחילה וכבר בעיות"... זו לא פעם ראשונה שזה פוגש אותי. אהבתי מאוד מאוד מאוד את העבודה. מישהוא אולי יכול לעזור עם תובנה לפעם הבאה ? אני כל פעם מאבדת את מטה לחמי ומקור כבודי העצמי !!! מה יהיה איתי ??? מה לתקן שלא יקרה שוב ? מה עשיתי לא נכון ?

../images/Emo24.gifהיי יקרה../images/Emo23.gif

צר לי שנאלצת לעזוב את מקום עבודתך
הפרטים מאוד כלליים וקשה לייעץ ממוקד ולטווח ארוך... על פי מה שכתבת, אהבת מאוד את העבודה אולי היית צריכה לערב את הבוס סך הכל מדובר בפרנסה שלך. ואולי...זה לא המקום שבאמת טוב עבורך, והצעה טובה יותר תגיע בקרוב
מקווה לטוב
טליה

סבלנות

גם לי היה את אותו המקרה פעמיים משני מנהלים שונים. התחלתי לעבוד בחברה בתור פקידה והבוס שלי אחרי התופה ניסה להביא לפיטוריי. כמובן שהוא הרגיש מאויים ועם כל ניסיונו במשך השנתתים לא עזר לו כלום. לבסוף הוא פוטר. הבוס שלי אחריו הרגיש את אותו האיום וגם ניסה להעיף אותי מתפקידי אבל גם לו לא עזר כלום ולבסוף אחרי שלוש שנים שאני בחברה הפכתי אני לבוסית המקום... תאמיני לי שסבלתי, מאוד. שקרים העללות שווא הסתכלות בזכוכית מגדלת, אבל חברתי היקרה, סבלנות. אם אנשים מרגישים איום כמראה שיש ממה. הסבלנות משתלמת בסוף.

למעלה