שאלה.

Dexter m

New member
שאלה.

בשביל להיות פארמדיק, האם יש צורך בבגרות בכימיה/ביולוגיה/פיזיקה? דבר שני, בשביל לעבור קורס פארמדיקים במד"א, יש צורך בפסיכומטרי? ואם כן מה הציון המינמלי? רב תודות.

Dexter m

New member
שאלה נוספת.

בקרוב אני מסיימת קורס 60. יש הצעות לחזרה על החומר/בחנים באינטרנט[כן, את אתר קריית גת אני מכירה] וכו'? תודה.

כדאי לעבור על המחברת שבה סיכמת את החומר

והעיקר לזכור שזה לא מבחן קשה ולא צריך להלחץ. תנוחי טוב ביום לפני ושיהיה בהצלחה

afiksambol

New member
קורס פאראמדיק במד"א - תנאי הסף לקבלה

על המועמד להיות בעל רקע פרא - רפואי (חובש קרבי, חובש כללי, אח מוסמך, מתנדב מד"א) עם ניסיון של שנתיים לפחות בהגשת עזרה ראשונה. המועמד נדרש להציג תעודת בגרות ישראלית מלאה, או תעודה שהוכרה ע"י משרד החינוך כשוות ערך לה. המועמד נדרש להביע ידיעה טובה בשפה האנגלית (הבנת הנקרא) ושליטה מלאה בשפה העברית. על המועמד להיות אזרח ישראלי. עליו להציג תעודה רפואית המעידה על כושר בריאותי תקין. תעודת יושר - החניך יפנה לאחר קבלתו לקורס למחלקת כח אדם במד"א להגשת בקשה. עליו להציג אישור על העדר רישום פלילי ממשטרת ישראל. המועמד לעבור בהצלחה ועדת קבלה וכן בחינות התאמה שייערכו במרכז מד"א. עליו לעבור בהצלחה מבחן פסיכוטכני. (לידיעתך: המועמד נדרש לשלם על מבחן זה, התשלום למבחן לא כלול בשכר הלימוד). הנתונים מתוך אתר מד"א הרשמי. עוד על הקורס, כאן... אגב, אם הפרטים בכרטיס שלך נכונים, יש לך עוד כמה שנים לחכות עד שתוכלי להגיש מועמדות לקורס.

blkblk

New member
5 יחידות יותר מעניין

אבל אני חושב שהם רק מסתכלים על ממוצע בגרות

אם הממוצע הוא מה שחשוב

כדאי לזכור שכשעושים 5 יחידות מקבלים בחישוב הממוצע (ברוב המקומות) בונוס גדול יותר מאשר אם עושים 4 יחידות. זה שיקול שצריך לקחת בחשבון יחד אם היכולת להוציא ציון גבוה ב-5 יחידות. לחלק מהאנשים הבונוס משתלם ולחלק הבונוס לא מכסה את הירידה בציון שנובעת מבחינה קשה יותר

למעלה