שאלה .

kiteaway

New member
עד כמה מיתקדם?

באיזה שלב של ההתקדמות אתה נימצא?איזה גודל קייט אתה גולש?חשובים הפרמטרים האלו לתשובה טובה ואמיתית,,וכמובן מה אתה מחפש בגלישה?פריסטייל?גלים?אול ראונד?

ליאור KO

New member
תודה על ההתעניינות .

השלב בו אני גולש חופשי ללא כל בעיה מיוחדת . אורך הגלשן 160 גודל קייט 12 . בתור התחלה פריסטייל .

hagit oz

New member
היי ליאור

לפי מה שאני מבינה אתה כבר גולש חופשי, חוזר לאותה נקודה (=מחדד
), כרגע יש לך גלשן 1.60 ואתה מעוניין להשתדרג בגלשן יותר קצר או בגלשן נוסף, הבנתי נכון? קצת יותר פרטים ... חגית עוז

כמו שאמרו - יש מספר פרמטרים

אמרו לך אלה שמעליי שיש מספר מפרמטרים נוספים שחשובים אבל בעקרון אם אתה מחפש פריסטייל (שוב בתלות ברמה שלך) אז הייתי ממליץ על משהו שבין 1.32 לבין 1.36. שים לב שגלשן כזה לא יעזור לך ברוחות חלשות מדי אבל גם זה תלוי בגודל הקייט וביכולת הגלישה שלך. כמו כן, גולש פריסטייל אקסטרימי גם לא ממש יהנה ברוחות יותר מדי חלשות :) בהצלחה

ליאור KO

New member
תודה על התשובה .

חגית לגבי החידוד בצפונית של 20 קשרים יש בעייה לחדד עם גלשן באורך 160 עם קייט של 12 . לכן באה השאלה שלי . אשמח לתגובות .

hagitoz

New member
היי ליאור

אני מבינה שקשה לך לחדד עם גלשן 1.60 - בעיקרון זה אפשרי ולא צריכה להיות בעיה (בטח שלא ברוח חלשה) אבל אין צורך בכך ואני מבינה אותך, לפי דבריך, ברמה שאתה נמצא וברוחות שהנך גולש (20 קשר) רצוי מאוד לגלוש על גלשן יותר קצר, יהיה לך הרבה יותר קל לתרגילים על המים, לכל תרגילי הסגנון החופשי וכמובן שיהיה לך יותר קל לשלוט עליו בחידוד וכתוצאה מכך גם ליצור קפיצות עם הקייט. הגודל לדעתי הוא כמו שמרכז הגלישה המליץ באזור 1.35-1.40 - עדיף לנסות לפני שאתה רוכש מספר גלשנים בגודל הנ"ל - אין כמו לנסות ולקבל את ההחלטה המתאימה עבורך
תן לנו עדכונים איך אתה מתקדם,נשמח לעזור, חגית עוז

ליאור KO

New member
השלב הבא

קייט באורך 135 . תודה רבה על העזרה . אשמח לחזור מהים ולעדכן אותכם שוב . אך קודם עבודה . יש עוד הרבה מה ללמוד .

gaby1107

New member
הייתי ממליץ... ../images/Emo8.gif

הייתי ממליץ על קייט קצת יותר גדול ממה שכתבת ... בורד במידה הזאת זה סביר, אבל קייט ???

hagitoz

New member
היי ליאור, לגבי הקייט

היי, לגבי הקייט מספר 12 , זה בסדר גמור הכל כמובן ביחס לרוח, כמובן שאם יש לך עניין לגלוש ברוחות מאוד חלשות של 12-15 קשר רצוי קייט 14/16 - אני מעריכה שלא חידשתי לך יותר מדי אבל מה שבטוח
תעשה חיים! חגית

למעלה