שאלה.

שאלה.

זה בערך רק למי שמשתתף בקורo מנהיגות. זוכרים ששי אמר על הערב הזה עם הoרט באגף הנוער? או איפה שזה לא יהיה? האם זה באמת התקיים? ואם כן, באו לשם הרבה אנשים? אני מצטערת שלא יכולתי להגיע, היה לי חום.

ZiV GiLbOa

New member
אני חושב שהוא התקיים בסוף, אתמול בלילה

אבל אני לא שמעתי על מישהו שהלך אליו, אני חושב שהוא נחל כישלון.. =/

ZiV GiLbOa

New member
מאשה מה שלומך יקירתי?

לא דיברת איתי מיום רביעי ויש לי המון דברים לספר לך אז אני אשמח אם תצרי איתי קשר דרך האיסיקיו!! ערב טוב ושבת שלום לך יקירתי!! ויש לי רעיון מדהים למועדון אז.. נשתמע..

Dark Neko

New member
נשתמע?../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

זיו, אתה יודע שזה מה שמרגול אומרת בסיום ההודעה הקולית שלה בפלאפון?

ZiV GiLbOa

New member
יקירתי, בעברית יש מילה כזאת "נשתמע".

אני לא יודע איזה שפה את מדברת אבל בעברית אכן יש את המילה הנ"ל. ולא, מה שמרגול אומרת בסיום ההודעה הקולית שלה אבל זה הגיוני שזה מה שהיא תגיד כי זאת מילה שמתמשים בה הרבה.

Dark Neko

New member
אני יודעת שיש מילה כזו.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אמנם לומר שאני מטומטמת לא תהיה טעות, אך עדיין לא מספיק בשביל לא לדעת מילים צחות בשפה העברית. שאלות?

Dark Neko

New member
כמו שציינה אורלי,../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

זה נשמע מצחיק. לרגע נשמעת כמו מרגול וזה משעשע במיוחד.
...אני לא אוהבת את מרגול. היא מעוררת בי חלחלה.

ZiV GiLbOa

New member
טוב, הבנתי.

מרגול היא זמרת מצוינת בעלת מוניטין גבוה. חבל שזה מה שגורם לך חלחלה ולא דברים אחרים.. אבל לא משנה.. שמח שהצחקתי אותך!! =)

Sponge Bob14

New member
אוף זיווית אתה לא מבין ../images/Emo10.gif

בגלל השיפוץ, אמא הזיזה את המחשב ואז משהו זז בחיבור של המודם והאינטרנט הלך. עכשיו אני צריכה לחכות שמחר אילן יבוא ואולי יצליח לתקן את זה. עד אז- אין ICQ. בינתיים אני במחשב העילג של סבאוסבתא. אולי תספר לי פה? סיקרנת אותי עכשיו. שבוע טוב נששששמה :)
!

ZiV GiLbOa

New member
לא נורא נשמה!! כל עקבה לטובה

זה לא כל כך מתאים לפורום, ואת לא צריכה להיות במתח אני פשוט רוצה לספר לך על מה דיברנו עם אורית ומה בחרנו וכל זה,נדבר שתוכלי!! שבוע נפלא!!

למעלה